ked mi raz ujebali telefon, tak som bol mozno mesiac bez teefonu..a zvykol som si..dokonca som bol rad, ze ma nikto neotravuje. a ked som mal potom dalsi telefon. mal som pekne nervy na to ze mi stale niekto vyvolava..ale zase som si zvykol
kľudne.mobil používam iba ako hodinky.celý kredit za mňa minú mamrdi z T-Mobilu, ktorí ma každý týždeň oškubú o euro a dajú mi 100 voľných víkendových sms.keďže sms posielam zásadne jednu za mesiac, aj to cez pracovný týždeň, asi na tom bostojne zarobia...
ved ja mam skoro cele prazdniny vypnuty mobil alebo moj profil "NEOTRAVOVAT!" smiley: a nic nepocujem takze ked po dvoch tyzdnoch si spomeniem ze mam mobil tak tam mam doost vela neprijatych hovorov a smsiek
ano ale je to na pi....ten kram cloveku dava taky pocit istoty ...sak povecne kolko krat vam to uz zachranilo zivot ked ste na nieco zabudli doma,v skole,vonku alebo nico vybavit,odniest ,alebo ked sa vam niekam nechce ospravedlnit sa,odbavit to mobilom...ked ste neboli v skole a potrebujete ulohy atd atd milion krat ti dakujem!!!!
vydržala som aj 10 týžden by nebol taký problém, akurat že mám divný pocit ked ho nemám, lebo potom nikdy neviem kolko je hodín kedže na ruke hodinky nenosím
to napr. moja sestra si bere mobil aj na zachod ja vydrzim bez neho dlhooo mam 3 mobily a ani jeden nezdviham obcas vsetky vybite aj tyzden a nestve ma to
Kedže moju lásku vidím raz za dva týždne, na nete sa stretneme málo a iné reišenie ako mobil nie je..Tak by som bez mobilu ani jeden a pol dňa nevydržala.a...
každý deň ho využívam kvoli budíku,sms-kám, volaniam,...ostatné funkcie ako mp3, foťák,obrázky atď ma netrápia, na to mám samostatné a kvalitnejšie veci než sú v mobile...iba keď som bola v nemocnici tak som ho ani nepotrebovala pár dní...ale v bežnom živote by som nevedela byť bez mobilu
vydrzal ako vydrzal, urcite ano ale dost by mi chybal, napr. keby som si chcel nieco odfotit alebo pocuvat hudbu. nenosim so sebou vzdy velky fotak a mp3 player
Bohužiaľ nie, i keď rada by som odpovedala áno.
Telefón mi zvoní každú chvíľku a ak nezvoní pracovne, tak niekto z priateľov alebo rodiny niečo potrebuje. Strašne veľa používam telefón na prácu, bez neho by som to mala mnohonásobne ťažšie, vlastne by som to nemohla robiť, keďže to nie je v meste kde bývam, a veľa vecí konzultujeme cez telefón.
no jasne, ved aj teraz som tyžden bez mobilu ...V piatok v škole mi corkla mobil učitelka a planuje mi ho vraťiť aý v pondelok takže uvidime, ale zatial žijem...
ee to urcite nieee.... ja s mojim mobilom dokonca aj spavam =P stale ked idem spinkat tak si ho dam na postel a spime spolu ma to niekolko vyhod ale aj nevyhod =P ked vam zacne niekto skoro rano volat =P
no tak...telefonovat to by mi ani nechybalo moc ... ale mam tam obrazky z TWILIGHT aa na wallapery mam Roberta Pattisona cize stale sa nato musim kukat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
skor keby tato anketa znela bez netu a mobilu ...
btw ja nevydrzim ani pol hodinu
popravde tú hlúpu hraciu skrinku používam len na zisťovanie času
Telefón mi zvoní každú chvíľku a ak nezvoní pracovne, tak niekto z priateľov alebo rodiny niečo potrebuje. Strašne veľa používam telefón na prácu, bez neho by som to mala mnohonásobne ťažšie, vlastne by som to nemohla robiť, keďže to nie je v meste kde bývam, a veľa vecí konzultujeme cez telefón.
bez mobilu? preboha ved ja saliem uz ked ho mam inde ako vo vrecku nohavic
@vsetci : myslel som pracovy tyzden, nie prazdniny, nie ked ste v kome, nie ked ste na dovolenke bez signalu oook?