asi tak ako @1. ale hlavne nevidím dôvod prečo by mal byť taký vzťah. Ak by bol partner v zahraničí (dočasne) tak samozrejme áno. Ale inak moc nevidím dôvod, prečo by nemal byť vo vážnom, dlhšom vzťahu sex.
@19 asi tak, proste preco by som mala byt bez niekoho koho lubim len preto ze s nim nemozem spat, to je lepsie byt bez neho uplne nez byt s nim a nemat s nim sex? som sa realne zamyslela nad tym, ze napr nejaka specialna choroba to nedovoluje, a neviem si predstavit ze by som kvoli tomu s tym clovekom nebola vobec?!
@h8u s tým súhlasím viem čo máš na mysli... to by si musela byt straaaaaaaasne sexualne zalozeny clovek, aby si ho poslala dokelu kvoli tomu, ak by mal chorobu, ale zase povedzme si na druhej strane, kolko chlapov, ci zien toto nedokaze a ma bokovky kvoli nevyhovujucemu sexu :/ aj ked maju niekho radi... tak neivem no
Ja somnapr bola rada, keď sme sa s Filipom len tak prechádzali a tak, a bola som šťastná ...no ale
bez toho sexu by to síce bolo divné, ale asi by sa to dalo vydržať
ťažko povedať. Keby to bolo kvoli volakym špecifickým okolnostiam tak možno aj ja. Inak neviem ale lepšie asi niekoho koho maš rád a nemať určite veci, ako celý život sám
@h8u súhlasím.. Lenže väčšinou keď ten človek, ktorý ma zdravotné problémy niekomu nedá tak ho ten druhý odkopne ešte skôr akoby o niečom vôbec mohol vedieť... väčšina ľudí si vzťah zakladá na sexe
Nedokázala. Samozrejme este som sa neocitla v situacii ze by som lubila cloveka, ktoremu by bolo nejak od prirody neumoznene mat sex, ale jednoducho pre mna ozajstný, plnohodnotný a láskyplný vzťah zahŕňa aj sex.
zazila som to po dost dlhu dobu a nebolo mi z toho prijemne. nechybalo mi to ani tak fyzicky, ale psychicky ma to strasne nicilo. potrebujem to k pocitu uplnosti vztahu, proste ako hovori @13
Záviselo by to od okolností, z vážnych príčin ako choroba áno, ale také, že až po svadbe to nie.
Ale ak by to bolo úplne bez intímneho kontaktu, tak určite nie, aspoň bozkávať sa chcem ^^
no väčšinou som bola vo vzťahu bez sexu a buď to nezvládal ten druhý alebo nám to bolo obom jedno. tak asi skôr hej, aj keď teraz...no, neviem, voľáko sa do sexu síce nehrniem, ale pokiaľ by bolo jasne určené, že nikdy žiadny nebude...tak pokiaľ by som mala tak otvorený vzťah ako teraz a mohla si občas niečo zriešiť pomimo, tak možno aj hej, ale tak úplne to vylúčiť ako budúcu možnosť by sa mi asi nepáčilo.
@burble Filip je strašne obľúbené meno momentálne 3 kamarátky chodia alebo niečo riešia s nejakým Filipom
Ja som mala jedného blaváka, ktorý sa volal Filip, ale už spolu nie sme, vymenila som to za obyčajnejšie meno Tomáš
asi nie na moc dlho. chvíľu sa dá vydržať, počkať si. sex vo vzťahu s človekom ktorého miluješ jednoducho musí prísť, lebo mu chceš dobre, po všetkých stránkach..sex je super predsa a milovanie ešte viac!
Ak by sme si odmysleli konstantnu nadrzanost, tak by som sa neustale trapila nad otazkou, ci toho chlapa vzrusujem vobec atd, proste uz len po tej psychickej stranke by mi to strasne vadilo
celkovo si myslim,ze to k vztahu ako-tak patrí, to fyzično...
ale ak by z nejakych zdravotnych alebo inych dovodov by sa nedalo,tak by som toho človeka iste neopustila Je to dôležité podla mna,ale ten človek sám o sebe je mi vzácnejší a dôležitejší...
a prečo nie? asi aj hej.. bolo by to dosť oslobodzujuce, neriešiť sex okolo ktorého sa dnes všetko točí... ale bozkávanie by muselo byť a spoločne zaspávanie proste táka fyzická uroveň by asi aj stačila pretože ked už s niekým mám vzťah určite ma fyzicky priťahuje .. neviem ak by si to on melal kompenzáciu niekde inde vynahrádzať a vo všetkom ostatnom by bol normálny a rozumeli by sme si spolu... tak v podstate super lebo na sexe to aj tak časom všetko padá ked sa jeho frekvencia znižuje alebo upadá vzájomná priťažlivosť...
@mojdedo ...eh...nie
...teda, možno už mi bliklo ako si to mohol (chcieť) myslieť, ale nech sa snažím ako sa snažím tak mi nedochádza ako tam ten zmysel ktorý si tam asi chcel dať môžeš vidieť alebo mať pocit že tam je
@xxar3s tak jasne že ano ale nemam potrebu ju ihneť fiknuť.. ale ak by to chcela tak bol by som rad ale viem si predstaviť vztah bez sexu...zamozrejme že len dočasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
no kto nie
ešte som totiž žiadny nemala
btw. nie nikdy
@magick55 bez sexu nafurt... frigidita partnera
Ja somnapr bola rada, keď sme sa s Filipom len tak prechádzali a tak, a bola som šťastná ...no ale
bez toho sexu by to síce bolo divné, ale asi by sa to dalo vydržať
A neviem, ja sa sama divim, ze niekoho mam, no, tieto vztahove fora su pre mna iny vesmir.
Ale ak by to bolo úplne bez intímneho kontaktu, tak určite nie, aspoň bozkávať sa chcem ^^
@h8u @alysia to máte obe filipa?
Ja som mala jedného blaváka, ktorý sa volal Filip, ale už spolu nie sme, vymenila som to za obyčajnejšie meno Tomáš
a vydržala. sex je fajn, ale človek, ktorého ľúbim, je pre mňa dôležitejší, ako nejaké mrdanie.
ale ak by z nejakych zdravotnych alebo inych dovodov by sa nedalo,tak by som toho človeka iste neopustila Je to dôležité podla mna,ale ten človek sám o sebe je mi vzácnejší a dôležitejší...
Samozrejme, že mi napísali.
...teda, možno už mi bliklo ako si to mohol (chcieť) myslieť, ale nech sa snažím ako sa snažím tak mi nedochádza ako tam ten zmysel ktorý si tam asi chcel dať môžeš vidieť alebo mať pocit že tam je
...alebo som úplne mimo
Ked sa so zenou dlho bozkavas tak to chce skoro kazda, pretoze jej slinami davas svoj testosteron. A testosteron funguje na zeny ako afrodiziakum.