je to myslené tak,že to prateľ/ka neznáša a chce od vás aby ste s tým prestali,alebo minimálne aby ste nefajčili (poprípade nepili) keď budete s ním/ňou.
s priatelom sme sa uz cca pred rokom dohodli, ze on prestane celkom pit a ja uplne prestanem 'jest' hluposti (chipsy, cokolada)... a po roku? uz mame kupene na tento vikend vino a chipsy :d a berieme to inak, preco by sme sa mali vzdavat veci, ktore mame radi? ako sa to hovori, ved zijeme len raz.
Odmietam si ničiť zdravie. mOžno niekedy príde do Života dievča s ktorým budem chcieť žiť a mať rodinu. A rozhodne nechcem takými to závislosťami ohrozovať celkové spolužitie alebo riskovať nejakú chorobu, zomrieť a zanechať vdovu a dieťa...
áno je to asi zvláštny názor....ale už keď nájdem svoje štastie, nezničím ho závislosťami alebo niečim čo ho pokazí.
@gothicpoethic veď hej,aspoň teda kompromis...ale čo si myslíš o takom,čo nechce ani to? alebo ti klame,a povie že dobre,nebude pri tebe fajčiť a potom si aj tak dá,aj 2 aj 3 cigarety a potom od teba ešte chce aj pusu...
Som taká aká som, nepáčim sa, nevidím dôvod na to, aby som sa kvôli niekomu menila, pokiaľ by mi na ňom nejako veľmi veľmi veľmi nezáležalo. A tak mi doteraz záležalo len na dvoch chlapoch.
myslím že je nutné vo vzťahu robiť kompromisy pretože nikdy sa nedá 100% vyhovieť každému, myslím že ak by mu to vadilo jednoducho by som to nerobila pri ňom....
Nefajcil som pri priatelke. Fajcil som ked som snou nebol. Prestal by som fajcit keby som sam chcel a nie ak by to odomna niekto ocakaval. Snazil som sa prestat fajcit lebo ma oto poprosila ale neslo to lebo som sam nechcel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
...ale sex by mi nik nezakázal
Problém vyriešený.
áno je to asi zvláštny názor....ale už keď nájdem svoje štastie, nezničím ho závislosťami alebo niečim čo ho pokazí.
Som taká aká som, nepáčim sa, nevidím dôvod na to, aby som sa kvôli niekomu menila, pokiaľ by mi na ňom nejako veľmi veľmi veľmi nezáležalo. A tak mi doteraz záležalo len na dvoch chlapoch.
Jedným je môj otec a ten druhý je Vlk.