ale..ak ti to tají..?a dozvieš sa to po istom čase, no stále nesmierne ju ľúbiš..dokázal by si jej to odpustiť ak by ti povedala že už od toho vycúúvala?..
nedokážem povedať že jednorázovú...proste..dozvieš sa, že má niekoho iného..on ti o tom viac nechce povedať nedokáže sa priznať lebo je to asi zbabelý debil...a stále popiera že ma niekoho iného a pritom ti do očí klame ako ťa nesmierne ľúbi...
Neveru? Partnerka by mi musela dokázať, že ju to mrzí a že to neurobí už nikdy. A nielen pár peknými slovami a pusami... A ešte by mi musela vysvetliť, že prečo to urobila (napríklad ja som bol neverný stále len vtedy, ak mi niečo chýbalo pri partnerke, čo mi nedala a tým nemyslím sex a podobne).
... no svojmu priateľovi som povedala že ak ma povedie tak mu to vrátim.. a sme si fitfty fifty a ideme ďalej.. ja viem je to hlúposť.. ale nič lepšie ma nenapadlo.. chce aj on vie že ako som sa cítila ja...
Takže na začiatok ti ďakujem za skvelú tému. Už dlhšie som čakal na niečo také. No...neveru by som asi odpustiť nedokázal...no ale záviselo by na okolnostiach. Keby tá nevera nastala mojou vinou, vyčítal by som to hlavne sebe. Tak dúfam, že sa mi nikdy nič také nestane, mal by som to do smrti pred očami.
Najpr by som zabil toho chalana potom by som sa zabil ja , a zensku by som nehal nech sa anto vsetko pezera aby celi zivot vedela ake to je ked nekoho stratis
@Lachance samozrejme, ja si tiež myslím že najlepšie pre všetkých, ktorí urobia chyby je to že im to istým spôsobom vrátime..nech zažijú aj oni to čo sme prežíívali my..proste..ja si túto príležitosť tiež nenechám újsť a dotyčnému všetko zrátam aj keď už asi neodpustím..nedokáážem to..
@V3nty noo..to je tiež istýý spôsob..ale..nemyslím si, že by si vyriešil niečo tým že by si niečo spravil tomu chalanovi..v podstate on zato možno ani nemôže..možno zato môže práve ta tvoja partnerka..chápeš čo tým myslím?
Nie je co odpustat nenahnevalo by ma to.... Myslim si, ze kto je naozaj zalubeny toho proste nie je schopny... ak sa partner/partnerka dopusti nevery, proste to nie je laska, moze tam byt napriek tomu cit to ano, ale laska nie.... cize rozchod v dobrom bez hadok bez procedur poplacem si a idem dalej....
Nahnevany by som ale nebol... clovek nie je majetok.
Vztah neznamena ze nemozeme byt neverni, ale ze CHCEME byt verni len jednemu cloveku
Ale ano.. zalezalo by to samozrejme na okolnostiach, ale ak by mi ukazal, ze to NAOZAJ povazuje za svoju velku chybu a nechce o mna prist, preco nie. Ja sama sa mylim (sice v tomto zatial nie), takze by bolo nefer chciet, aby moj partner bol . Samozrejme by som ho okamzite poslala na testy na choroby!
Neverou sa problémy v láske proste neriešia. Ani keby som si ju za niečo akože oprávnene zaslúžil. Najprv sa má so mňou rozísť a potom nech ide s druhým. Svedčí to dosť o nízkej úrovni úprimnosti a férovosti podvádzajúceho.
nie nie nie...uz by som mu potom nedokazala verit cize pokracovat vo vztahu alebo akoze "zacat odznova" je uplne zbytocne lebo sa to skor ci neskor skonci
o tomto som napísala blog s názvom: Vernosť? Netreba, stačí Láska ... no už sama neviem čo si o tomto celom myslím o vernosti o nevere...neviem ako sa zachovám, lebo s tým ešte skúsenosti nemám, ale myslím, že veľa chlapov dokáže sex oddeliť od citov a robia to automaticky a neznamená to, že by svoju frajerku neľúbili alebo že by s ňou neboli spokojní v posteli..proste to majú v sebe a nedokážu to ovládať...ale na druhej strane keď si nájde chlap inú nielen na sex alebo na sex, ale nevie oddeliť sex a city..tak hneď rozchod...ale celkovo sa k tejto diskusii vyjadrujem NEVIEM..lebo som malý neskúsený špunt
nevera je niečo, po čom by som nezvažovala ani to, či mu povedať ahoj na rozlúčku. proste koniec, a to navždy.
a sorry, ale najväčšia debilina čo tu bola povedaná, je tzv. odplata nevery. ešte mi vysvetlite, @lachance a @sasenka42 , na čo je to dobré. ak ten dotyčný podviedol preto, že vás už neľúbil, tak mu vaša nevera bude totálne ukradnutá. ak vás má ešte stále rád, tak najväčší trest pre neho bude to, že už o vás nikdy nebude ani len počuť.
@Ayreen asi sme sa zle pochopili...ja som to myslela tak že mu to neodplatím tým, že ho podvediem aj ja..ale bolo to myslené tak, že mu to určite istým spôsobom vrátim..nenapísala som, že práve neverou..
Odpustil by som... keby chcela pokracovat v nasom vztahu tak by som suhlasil, lebo nedokazem nikoho len tak prestat milovat, ani ked mi je neverna, ale hrozne by ma to mrzelo a potrvalo by urcity cas kym by sa to vratilo do starych kolaji...
no ale nejde o to , že spraví to raz, spraví to aj druhý krát..ale veď keď ho predsa taáááááák véééééľmi lúúúbim...tak určite sa s ním nechcem deliť s niekým nie? čo sme grupáci? no prd! neodpustila by som ....nie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
fuj!
@Lachance samozrejme, ja si tiež myslím že najlepšie pre všetkých, ktorí urobia chyby je to že im to istým spôsobom vrátime..nech zažijú aj oni to čo sme prežíívali my..proste..ja si túto príležitosť tiež nenechám újsť a dotyčnému všetko zrátam aj keď už asi neodpustím..nedokáážem to..
mozno by som odpustila, ale nezabudla
Nahnevany by som ale nebol... clovek nie je majetok.
Vztah neznamena ze nemozeme byt neverni, ale ze CHCEME byt verni len jednemu cloveku
Je zrada odpustiteľná? U mňa nie.
Neverou sa problémy v láske proste neriešia. Ani keby som si ju za niečo akože oprávnene zaslúžil. Najprv sa má so mňou rozísť a potom nech ide s druhým. Svedčí to dosť o nízkej úrovni úprimnosti a férovosti podvádzajúceho.
---
Inak oplacat mincu mincou ma aky vyznam? Podvedie ma, . . . podvediem . . . ved to je priamo umerna blbost - rastuca.
Takže odpustiť by som možno po čase odpustila, ale jednoznačne by to znamenalo koniec vzťahu...
nevera je niečo, po čom by som nezvažovala ani to, či mu povedať ahoj na rozlúčku. proste koniec, a to navždy.
a sorry, ale najväčšia debilina čo tu bola povedaná, je tzv. odplata nevery. ešte mi vysvetlite, @lachance a @sasenka42 , na čo je to dobré. ak ten dotyčný podviedol preto, že vás už neľúbil, tak mu vaša nevera bude totálne ukradnutá. ak vás má ešte stále rád, tak najväčší trest pre neho bude to, že už o vás nikdy nebude ani len počuť.
no ale nejde o to , že spraví to raz, spraví to aj druhý krát..ale veď keď ho predsa taáááááák véééééľmi lúúúbim...tak určite sa s ním nechcem deliť s niekým nie? čo sme grupáci? no prd! neodpustila by som ....nie!