Konkrétne - dokázali by ste podviesť dievča ktoré lúbite ak by ste boli pod vplyvom alkoholu ? Mám na mysli aj boskávanie . Alebo ak boskávanie neberiete ako podvádzanie tak prečo ? Blbé komenty si odpustite !
keď už tak tak bozkávanie.. a áno dokázala lebo som to urobila. ano aj bozkávanie beriem kvázi ako podvádzanie lebo je to niečo osobné/intímne čo by si nemala robiť keď máš priatela s niekým iným
@noha05 No ved práve . Poznám niekoho kto podviedol jednu babu a vyhováral sa na to že bol opitý . No ale ak vraj bol tak opitý že nemal siluu rozmýšlať , tak potom na boZkávanie silu mal ? ... Ja takýchto ľudí neviem pochopiť ...
@simo1 Aj ja poznám taký prípad tiež to nechápem. Ako že ten druhý mu odpustil to chápem, ja by som asi tiež odpustila dotyčnému lebyže sa mu to stane raz. Ale toho naprášeného človeka nechápem..
A možno som kedysi o sebe v tomto pochyboval, ale už nepotrebujem ani trošku. Vlastne, kým som nebol s Miškou, tak som vlastne svoje vzťahy nebral vážne, tak vtedy som možno bol schopný. Ale odkedy som s ňou, tak nie. Prešiel som aj záťažovými testami, odmietol som dve holky s ktorými som mal dlhú dobu také "otvorené" vzťahy alebo ako to nazvať a snažili sa využiť moju opitosť aj keď vedeli že som s Miškou. A ja som odmietol napriek štyrom promile, aj keď tam nebola.. a aj keď viem že je to také bežné a malo by to tak byť, tak som sa proste utvrdil v tom, že ju milujem, bol som na seba docela hrdý a nikdy som na nič také nepomyslel, bez ohľadu na to, či som bol opitý, zhúlený alebo niečo iné
tak ti poviem,že mojej feferonii štiplavej by to nevadilo ani za mak.....a prečo lebo som sam LOL a keby som niekoho mal tak ani tak to nespravim a to môžem vypiť toho koľko chcem aj keby som bol ten najväčší ožran pod slnkom
@mima14795 Hmmm zaujímavá tá tvoja logika že ked som sa raz pomýlila už neviem písať potlesk Btw , najprv si daj svoju fotku a potom prezentuj svoje názory
@simo1 presne suhlasim s @greendgirl ked nemam fotku nemožem povedať že si krepá ? to isté by som ti napisala aj keby mam ineho avatara uboha si sama že sa tu do mna navažaš za to, že som niečo napisala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ale nemôžem na 100% povedať že by som odolal...
Záleží aj od okolností...
A možno som kedysi o sebe v tomto pochyboval, ale už nepotrebujem ani trošku. Vlastne, kým som nebol s Miškou, tak som vlastne svoje vzťahy nebral vážne, tak vtedy som možno bol schopný. Ale odkedy som s ňou, tak nie. Prešiel som aj záťažovými testami, odmietol som dve holky s ktorými som mal dlhú dobu také "otvorené" vzťahy alebo ako to nazvať a snažili sa využiť moju opitosť aj keď vedeli že som s Miškou. A ja som odmietol napriek štyrom promile, aj keď tam nebola.. a aj keď viem že je to také bežné a malo by to tak byť, tak som sa proste utvrdil v tom, že ju milujem, bol som na seba docela hrdý a nikdy som na nič také nepomyslel, bez ohľadu na to, či som bol opitý, zhúlený alebo niečo iné
najhoršia vec, akú som kedy spravila
nikdy nehovor nikdy!
a vyhovárať sa na alkohol je najväčšia zbabelosť a sprostosť
vtedy sa skôr starám o to aby obsah žalúdka ostal tam kde je.
btw. ty mi povieš čo mám robiť nie ? zabudaj moja budem si davať avatara akeho JA chcem, a nie akeho mi TY povieš