Hned . Premňa za mňa nech vyzerá jak múmia , ked bude mat pekné konto jej aj jebáky budem vytláčať . Behom 5 rokou sa snu rozvediem , zoberiem si polku majetku a hurááá život
Definujte mi slovo pred "napr." a vyjadrím sa presnejšie.
Ale inak... a teraz na mňa možno budú niektorí divno zazerať, ale nech... Nemôžem odpovedať jednoducho áno alebo nie. Záležalo by to od množstva vecí, napríklad i od mojej súčasnej životnej situácie, no každopádne by som neodpovedala na túto otázku kladne, ak by sa jednalo o niekoho, kto by sa mi vyslovene hnusil, či by sa s ním nedalo vydržať (tým myslím niekoho majúceho množstvo negatívnych charakterových vlastností).
Manzelstov? Uf, ani z lasky, nie toz bez nej! I ked, moment.. ABY SOM BOLA STOPERCENTNE RACIONALNA - asi ano. Ma to perspektivu do buducnosti, na to treba mysliet.
Uzavrieť manželstvo je jedna vec, ale či aj vydrží? Pokiaľ by sa mi ten človek vyslovene nehnusil, dalo by sa to zniesť. Ale po čase by prišiel niekto iný, kto by sa mi nie len že nehnusil, ale môj vzťah k nemu by presahoval bežné sympatie... Čo potom? Podvádzať, či sa rozviesť? Ani jedno nie je práve ideálnych riešením...
to neprichadza v mojom pripade do uvahy ....ja si vezmem len lasku svojho zivota o kom budem presvedcena na 101% ,ze to je clovek akeho som vzdy chcela a splna iste kriteria .....inak sa nevydam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale inak... a teraz na mňa možno budú niektorí divno zazerať, ale nech... Nemôžem odpovedať jednoducho áno alebo nie. Záležalo by to od množstva vecí, napríklad i od mojej súčasnej životnej situácie, no každopádne by som neodpovedala na túto otázku kladne, ak by sa jednalo o niekoho, kto by sa mi vyslovene hnusil, či by sa s ním nedalo vydržať (tým myslím niekoho majúceho množstvo negatívnych charakterových vlastností).
Stačí takáto odpoveď?
ja som sa totižto ani nikdy vydať nechcela. a nieto ešte za niekoho za to, že má peniaze. nie, nie, nie, nie, nie.