od nas asi kilometer mozno dva je ciganska osada ale dikybohu tu nerboia moc bordel..len obcas ked sa niekto v krcme ozere a pobije s ciganom..alebo cigani
To chce 2,5m hruby kamenny mur, 4m vysoky s 2,5m nadstavbou z pletiva a ostnateho drotu. A pred nim 4m hlboku vodnu priekopu a z vnutornej strany na mure vybudovanu ochodzu a aspon 4roch gulometcikov v sluzbe 24hodin denne :p
Určite, skôr čo najdalej od osady, jedine ak tak si obostavať dom vysokým, kamenným múrom, bezpečnostné zabezpečenie a svorku trénovaných rotvajlerov s chuťou na čierne mäso...
Slovensko je pod drobnohladom EU a keby sa tu zacali proti ciganom robit razantne kroky, spicuje nas cela Europa. Toho sa politici boja, a preto nad tym zatvaraju oci. A teda logicky aj cela statna sprava.
Ja by som ich s chutou exportoval za hranice, nech je to problem niekoho ineho.....
Ale sucitim s tymi detmi, ktore nemozu za to, kde sa narodili. A prakticky nemozu ani za to, ze z nich bude co bude ked vyrastu.....
Nevidim tam osobne ale ziadne pouzitelne riesenie. I ked par teoretickych by bolo.
uz som byval..ale s ciganmi z osady sme nikdy nemali problemy...oni boli este v pohode, da sa s nimi dohodnut atd. Horsie to bolo a je s ciganmi, ktori prisli z Anglicka s peniazmi. Nove domy, nove auta,....a stavaju sa z nich najbohatsi obyvatelia dediny....a s nimi sa nic neda, drzi su a atd
@semhamforas moze sa stat..ale uz som byval za posledne 3roky na 3 miestach...a co som videl, to ma presvedcilo.,..ako nehovorim, ze vsetci...ale je ich mnoho...napr jedny si stavaju uz 3 dom+naproti maju odkupeny dalsi, maju asi 7 aut a pri tom iba jendo z anglicka..ostatne slovenske audi, bmw, medak..atd...dalsi na druhom konci si opravili stary dom+postavili na dvore novy..a uz je to treti rok, ale zatial som nepocul, zeby im hrozila exekucia..ale je pravda, ze tam uz nebyvam, cize neviem potvrdit....atd. ..ono su to vacsinou taki, ktori mali paniaze a zacali sa zivit uzernictvom...
Keby boli ako normalny ludia tak aj ano, ale pri "beznych" osadach, tom kriku, spine by som byvat asi nemohla + este ten strach, ze mi nieci poskodia...
keby som mala znovu na výber bez premýšlania by som povedala nie. Pred 3 rokmi som sa mojou rodinou presťahovali na miesto kde žijú samí romovia. Mali sme na výber, ze bud sa prestahujeme do 2 a pol izbového bytu avšak v rómskej štvrti alebo do 1-izbového bytu v Košiciach. Jasne ze sme si vybrali lacnejší byt ten 2 a pol izboví. Teraz sa už len každý deň modlím aby som si našla prácu a presťahovala sa preč s tadial, kazdý den sa bát o zivot nie je žiadna sranda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
keby nie tak nie.
@freedomko silno pochybujem ze to je zrovna sposob ako ich zastavit..
Mur ich nezastavi, hladal som dake starsie videa, ale miznu, tak je tu ulomok od markizy
» www.markiza.sk/clanok/471300-z...
Slovensko je pod drobnohladom EU a keby sa tu zacali proti ciganom robit razantne kroky, spicuje nas cela Europa. Toho sa politici boja, a preto nad tym zatvaraju oci. A teda logicky aj cela statna sprava.
Ja by som ich s chutou exportoval za hranice, nech je to problem niekoho ineho.....
Ale sucitim s tymi detmi, ktore nemozu za to, kde sa narodili. A prakticky nemozu ani za to, ze z nich bude co bude ked vyrastu.....
Nevidim tam osobne ale ziadne pouzitelne riesenie. I ked par teoretickych by bolo.
ale co si budeme klamat aj tak by ma byvanie pri ciganoch moc nelakalo...
a tiez mi vadi ze sa hovori "ciganska mensina" ale podla mna je to uz
"ciganska väcsina"