Mama na mne hned vidí ked mám depku a vtedy sa ma vypytuje čo sa stalo.. Ja jej len odvrknem, že sa s ňou nechcem rozprávať, nech ide preč z mojej izby a vtedy ona začne s tým, či mi niečo spravila a nestačí jej jednoduchá odpoveď "nie" a tak do mňa ďalej rýpe.. Ja jej na to poviem pár teplých slov, urazí sa, ja naštvem a tak je to prakticky stále dookola to isté...
mno ona ma "podpichuje" práve v tedy kedy by mi milé slovo viac bodlo... Keď vidím ten jej úsmev od ucha k uchu a úlistný hlások jak sa mi smeje do xichtu....mam zachvat hnevu...a to sa tyka setkeho...prisla som z BA po týždni a vojdem izbu mi totalne znicili jebli ma do obyvky všetky veci mi prehrabalai skonfiškovali flašu(ktoru som skonfiškovala naspeť) a ešte henta začne do mna rypať že či uuž som sa vyzúrila a ppodobné kraviny....ako ked mam dobru naladu setko je v poho k je to normalka ale keď mam naozaj nakkt naladu snažim a vyhnuť depke henta ma začne ešte viacej srať tym jej "podpichovaním" a a ked zbada ze ma to serie a nie som dva krát nadšená začne byť nervôozna a už do mna rýpe stále...behá za mnou a neustle do všetkého sa vrta.... takže takyto je moj nazor na pointu tejto temy
Nie.Tamtí dvaja netušia, čo sa mi odohráva v hlave (nakoľko sa vidíme max. 1,5 hodiny denne) a nenechám sa len tak nasrať.Navyše milujem podpichovanie a užívam si ho a v prípade potreby viem, čo im povedať, aby tí nasratí boli oni.
mne je to jedno vacsinu casu to ignorujem ale ked sa zamyslim nad nejakymi vecami ktore som brala ako koniec sveta a za ktore sa mi smiali az sa za seba hanbim ake kraviny am trapili
pocuvaj ja mam doma to iste matka ma doftedy psychicky dodrbava dokym nevidi ze chytam nervy a placem uz ... potom sa schyti usmeje a ide daco robit priznam mam chut vrazdit a uz so jej to aj povedala .... este raz a budem sirota odvtedy je pokoj ... hlavne netreba drzat hubu a krok ,.... sice som rebelka a niekomu zvas sa to moze zdat trhle ale v dnesnom svete inak neprezijete...
no hej ja im teš nic nehovorím ale co mám robit ked sem psycho a kašdých 5 minút revem??...tak asi im neco docvakne nee??...@peterkoo , ano je ..ale rodičia nevedia še to je spojené s jacksonom to by ma ešte dokopali zmlátili zbalili a poslali pod most!! ...ale ja ich jebem s prepáčením..a co ked mám 12??..nemošem mat problémi??...zničené detstvo??...mm tak toto potom nebude slobodná země.. ...ok aj tak dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov