A teraz nemyslím blížiace sa voľby prezidenta (Fico voliť nebudem). Ale vážne, čo myslíte ? Existuje niekto kto by zmenil svet a napravil problémy vo svete ? Dá sa to vôbec ?
ked jeden magor takmer ovladol celu europu a zmagoril ludi mal nemecky prizvuk a fuzy...tak preco by to niekto nedokazal aj opacne...ale myslim ze sa to nikdy nestane
odpovedam na tvojuotazku v nadpise: ano. v mojom ponimani KZDY. ked sa napriklad usmejes na cloveka na ulici a tomu to trosku zlepsi naladu tak uz si v konecnom dosledku urobil nieco pre lepsi svet. malicko, ale predsa nieco.
@12 komu jak.. keby sa na mňa usmeje nejaky človek na ulici tak si asi vytiahnem mobil a kontrolujem či nemám niečo na ksichte čo by ho mohlo rozosmiať
každý človek v podstate mení svet....
ale pýtal si sa na niečo iné, viem... a nemyslím si, že by to niekto dokázal, pretože ľudia sú dnes už tak neskutočne negatívni, že by neverili, že to niekto zvládne, čiže by neverili tomu danému človeku a jeho teóriám, takže by sa mu nepodarilo podmaniť si ich....
Pozri/te si toto video..ako sa deň, týždeň, mesiac... rok, život...SVET môže stať krajší... Všetko však záleží len a len od nášho (môjho/tvojho) postoja
@poke , VYVOLAL FLAME, ale nikto sa nechytil asi zatial, aj ja som ho chcela vyvolat @spisovatel - Boh s tým urobil dačo, pred 2000 rokmi aj dačo, keď poslal svojho Syna zomrieť namiesto hriešnych ľudí.
ale celý svet sa nezmení, on sa raz úplne pominie, ale ten, kto verí v Ježiša, ten má večný život.
@melancholik to nebola kritika - čo ak by si naozaj vedel lietať? Čo by si urobil ? Ja si myslím, že by si dokázal zmeniť svet - samozrejme kým by ťa nepolapil tento
@kolieskonavoze tak podľa mňa to bol od Ježiša čistý masochizmus a nepremyslená taktika. Ale len môj názor.
Vtedy to fungovalo presne tak ako to funguje teraz čo je dosť smutné. Myslíš si, že ak niekto vystúpi z davu tak dav pôjde s ním? Nie! A prečo nie? Pretože bude presne v takej istej situácií v akej bol Ježiš.
Je to podľa mňa veľmi smutné, pozerať sa na to ako nás spoločnosť ovláda. Jeden človek nič nezmení - a aj keby sa mu to nejakým zázrakom podarilo a mal tie superschopnosti tak zmení svet len a len na svoj obraz. Zmena môže nastať len vtedy, ak sa sám svet rozhodne, že zmenu treba. Ak sa tak nerozhodne tak tu budú o tom len a len samé fóra
A kašľať na ten Váš ohník - všetci pochopili, že by to bol aj tak len plamienok, ktorý by neskôr nejaký dráčik požiarnik uhasil.
@spisovatel , zmeniť svet.. sa nedá. proste nedá. ľudia sú zlí, všetci všetci, aj ja. ja len vravím, že Boh s tým niečo urobil, ale inak, ako ľudia čakali.
to, čo sa tebe zdá ako nepremyslená taktika a masochizmus, je v duchovnej oblasti obrovské víťazstvo. Kristus nezostal v hrobe, ale vstal z mŕtvych. porazil smrť. a každý, kto uverí v Neho, tiež porazí smrť, aj keby zomrel, bude žiť.
Kto má právo posudzovať čo je na tomto svete zlé a čo dobré? Sú to len subjektívne pocity jednotlivcov, ktoré sa postupne formujú v subjektívny pocit väčšieho spoločenstva, ktoré neskôr na jednotlivcov neberie ohľad.
Ľudia jednoducho nie sú podľa mňa dobrí alebo zlí. Len jednoducho sú a konajú podľa toho čo považujú za správne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale pýtal si sa na niečo iné, viem... a nemyslím si, že by to niekto dokázal, pretože ľudia sú dnes už tak neskutočne negatívni, že by neverili, že to niekto zvládne, čiže by neverili tomu danému človeku a jeho teóriám, takže by sa mu nepodarilo podmaniť si ich....
len taká poznámočka - vždy ľuďom vládli bohatí a ak sa v nich nepohne svedomie tak to ružovo nevidím. Peniaze majú veľkú moc.
ale dnesne svetove zriadenie casto dobrotu potlaca a ten, co je dobrak od srdca, sa daleko nedostane..
A možno nás má už dosť a chce aby sme sa zredukovali sami
keď nie celý, tak aspoň ten svoj
ježiš ho podľa mňa dosť podnietil k lepšiemu
@spisovatel - Boh s tým urobil dačo, pred 2000 rokmi aj dačo, keď poslal svojho Syna zomrieť namiesto hriešnych ľudí.
ale celý svet sa nezmení, on sa raz úplne pominie, ale ten, kto verí v Ježiša, ten má večný život.
Vtedy to fungovalo presne tak ako to funguje teraz čo je dosť smutné. Myslíš si, že ak niekto vystúpi z davu tak dav pôjde s ním? Nie! A prečo nie? Pretože bude presne v takej istej situácií v akej bol Ježiš.
Je to podľa mňa veľmi smutné, pozerať sa na to ako nás spoločnosť ovláda. Jeden človek nič nezmení - a aj keby sa mu to nejakým zázrakom podarilo a mal tie superschopnosti tak zmení svet len a len na svoj obraz. Zmena môže nastať len vtedy, ak sa sám svet rozhodne, že zmenu treba. Ak sa tak nerozhodne tak tu budú o tom len a len samé fóra
A kašľať na ten Váš ohník - všetci pochopili, že by to bol aj tak len plamienok, ktorý by neskôr nejaký dráčik požiarnik uhasil.
to, čo sa tebe zdá ako nepremyslená taktika a masochizmus, je v duchovnej oblasti obrovské víťazstvo. Kristus nezostal v hrobe, ale vstal z mŕtvych. porazil smrť. a každý, kto uverí v Neho, tiež porazí smrť, aj keby zomrel, bude žiť.
Ľudia jednoducho nie sú podľa mňa dobrí alebo zlí. Len jednoducho sú a konajú podľa toho čo považujú za správne.
ZLATÝ GRÁL je ZLATÝ GRÁL a KARMA JE KARMA