Dokaze sa chalan zamilovat len na tyzden a potom to nechat plavat?
Bolo nam spolu super,taka letna laska,ale on tam pracuje a na sk dojde az o dva mesiace.bozkavali sme sa a bolo to fakt skvele.ale nechodili sme spolu.a teraz mi ani na mail neodpovedal,ked som odisla.ja nechapem ako sa dokaze chalan takto len zabavat a p
sama si pisala, ze ste nechodili tak preco ta to tak trapi? Ten chalan si musi trepat halvu o mur, ze si s tebou vobec nieco zacal. nechodili ste tak na neho ser. Bol to len romanik aj s tvojej a aj s jeho strany.
Tak mu skús napísať alebo zavolať a opýtať sa ho či ťa ešte stále ľúbi. Ak ani na to neodpovie tak možno sa už na teba vykašlal alebo si našiel inú alebo tu len tak trepem ...lebo može byť aj to že ťa ešte stále ľúbi len nemal čas sadnúť za pc alebo mu nešiel net?
@7 A čo sa čuduješ Veď sa na ňu vysral ten koho ľúbila, to dosť nasere. Keď je jeden chalan kkt tak potom aj ostatok pokladajú za hajzlov, to je normálne
jemine,ved nehovorim ,ze vsetci su taki,pravidlo svedci vynimka....a lesba nebudem,to by ma to asik moc nesralo.....co sa tu na mna vsetci stvete...chcela som radu...a nazor
Ale tak jezis letny romanik, si na dovolenke tak tyzden dva tak snad nikto si nemysli ze z toho bde vztah nie? NEchcem nikoho urazit ale ked je raz nikto naivny tak ma smolu (krute ale je to tak).
Nehovoriac o tom ze su presne take aj holky tak neviem co tu riesime. Chalan si chcel uzit jeden tyzden si to bola ty, potom si odisla tak druhy tyzden zas ina ta tiez odide a najde sa dalsia...
letná láska má ostať podľa mňa navždy letnou... a ber si ponaučenie do budúcnosti, že letný flirt sa len málokedy premení na ozajstný vzťah, väčšinou veľmi rýchlo stroskotá...
ja som vedela,ze to takto skonci,len som nevedela,ze si budeme tak rozumiet....nuz nic to...ale ako byva dost blizko,len pride az za tie 2 mesiace,myslim,ze keby chcel,tak by z toho cosi mohlo byt.....ved to uz je jedno.....prezili ste uz letne lasky predpokladam,ked mi takto radite....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
sama si pisala, ze ste nechodili tak preco ta to tak trapi? Ten chalan si musi trepat halvu o mur, ze si s tebou vobec nieco zacal. nechodili ste tak na neho ser. Bol to len romanik aj s tvojej a aj s jeho strany.
...Proste mu napíš a uvidíš
Držím palce
radsi bud lesba vyvarujes sa chlapom-sme proste hajzli confused:mam strasne rad ked setkych hadzu do toho isteho vreca! /
Tento text obsahuje vrcholnu ironiu
Nehovoriac o tom ze su presne take aj holky tak neviem co tu riesime. Chalan si chcel uzit jeden tyzden si to bola ty, potom si odisla tak druhy tyzden zas ina ta tiez odide a najde sa dalsia...
zbalit,pusu, vyzliect, obliect tyzden komunikovat a hladat dalsiu, a potom nehat plavat, sak to je aka fun ? yeeeeeah kurevník som