záleží. ak niekto okolo mňa prejde a len tak sa usmeje, tak chytám strašné paranoje, že čo je zle, keď sa tak uškŕňa. ak sa na mňa usmeje zákazník, keď stresujem, alebo len tak predavačka, tak to mi náladu zdvihne.
a niekedy aj tie náhodné na ulici, ak z toho úsmevu jasne pochopím, že nemusím mať paranoje.
predpokladám teda, že sa jedná o takú tú situáciu, kde sme neprišli bližšie do kontaktu a ani sa nerozprávame. ešte, keby to bola reakcia na čosi (situácia: stojíme v rade v obchode, niekto vpredu robí scénu a je to celé na smiech, stretnú sa nám pohľady a spiklenecky sa na seba usmejeme, je to forma interného vtipu), tak možno.
trochu ma poteší, ak vidím, že sa niekomu cudziemu darí, ako napríklad, keď beží na autobus a vidím, že ho stihol, ale ani to nemôžem klasifikovať ako zdvihnutie nálady.
podla toho ako sa usmeje. obcas mam pocit ze sa niekto usmeje tak akosi sucitne, aj ked je to zrejme len moja predstava, ale to mi dokaze naladu skor zhorsit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a niekedy aj tie náhodné na ulici, ak z toho úsmevu jasne pochopím, že nemusím mať paranoje.
trochu ma poteší, ak vidím, že sa niekomu cudziemu darí, ako napríklad, keď beží na autobus a vidím, že ho stihol, ale ani to nemôžem klasifikovať ako zdvihnutie nálady.
@sadistrom najma od dietata
stojim si na zastavke, vedla mna taka stara pani, zrazu kukne na mna a zacne sa brutaAAAAAl ujebavat. ale uplne hardcore mne rovno do xichtu.
a ja taky ze "hej, co je?"
a ona ze "buhahahahaha niiiic buhahahahaha"
kleslo mi ego o 4 body, hned som si ho musel doplnit charizma-potionom
akoze WHAT THE FUCK, toto mi ozaj naladu nedvihlo
Ale prirodzene, že áno.
(@bebekex lepsie?)