ak je dobrý prečo nie... kludne aj rozhlasová hra!!!!! som plakala keď som zakladala letáky v pivnici o knihah nehovoriac
a dojať? DOCTOR WHO! absolútne... TORCHWOOD (Moffat&Davies vy zasraté zvery!) Up, One flew over cockoo´s nest...(to bolo tolko rôznorodých pocitov... ale uplne... všehochuť, skvelotné) Big fish (aj dojímavé aj neskutočne fascinujúce), third star, the fountain,biutiful, van gogh painted with words, and so on
@ladyni nič ja mám tiež rada psíkov, ale si nespomínam na žiaden, kde by zomrel dajaký pes akurát sedem statočných sa to volalo?? čo tam boli tí huskyovia?? lebo ten ma dojal, ale neplakala som
jedno pri čom furt revem je akékoľvek anime.,. neviem ako to tí japonci robia ale ku anime postavám si častokrát vybudujem oveľa hlbšie city než voči komukoľvek reálnemu
neviem, či "dojať" je to správne slovo, ale emocionálne rozhodená som bola najviac po filmoch Parada a Dancer in the dark. totálne rozsekané vnútro a nechopnosť rozprávať o tom, čo som práve videla.
a len sediaca ľudská fontána.
na druhú stranu dojatie vnímam ako niečo pozitívne. že sa niekomu niečo podarí, hoci to nikto neočakáva. ale teraz sa mi nevybaví nič. och, Sloní muž ma dojíma.
@grietusha sklamala si ma rmn trosku, teba som tipoval uplne ako najviac kandidata na tento jediny znamy svk film nevadi, oprav to, myslim, ze mladym nvotom budes nadsena ( aj bittovou for that matter ) ! ^_^
@n0win0u ja nie som filmový typ! furt to hovorím, furt mi to nikto neverí. za posledných 5 rokov som už síce čo to dobehla, ale furt!! nie som proste. na filmy chodím do kina, lebo inak zaspím a toľko lóóve zasa nemám, aby som tam tak často bola
ja nechápem jak môže niekoho dojať a walk to remember...veď ten film je neuveriteľná sračka,skôr sa rozplačem ,že kaé to je hrozné a ,že som to pozerala vôbec
@mirka7 hej vieš pri ktorej ? to cez Vianoce chodilo, ten veľký Dedo Mráz čo chodil po tom meste ..doteraz neviem, prečo ma to dojalo, ale dojalo ma to fest
@ygor mi nehovor, ze si nebol dojaty, pri tych nadhernych romantickych erotickych scenach, a ze si neplakal ked Danny tragicky zahynul... a to napatie, ked hrali "futbal" a ten kamarat sa priserne zranil padom medzi smetiaky
A ja moc filmy nezvyknem teraz skôr anime a v tých ma dojmú prejavy kamarátstva proste napr keď sa nejak poháda s kamarátmi alebo čo a im sa niečo stane a v poslednom okamžiku sa tam on objaví prenesie nejakú reč o jeho pocitoch a zachráni ich vtedy mi idú slzy radosti do očí
Mno takže Marley a ja, a to je asi aj všetko. Mňa viac dojímajú knihy ako Harry Potter keď zomrel Dumbledore a pri tom poslednom boji keď zomreli všetky tie naj postavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
ale inak ich bolo dosť,,, ale neviem už aké, dávno som filmy veľmi nepozerala
a pri Doktorovi plačem pravidelne.
Očistu (Puhdistus) som celú prerevala, možno aj preto, že som čítala knihu a vedela, čo sa ďalej stane.
A inak bežné filmy ma tak nedojmú ako rozprávky, vo všeobecnosti
tak napríklad dojali ma:
Titanic, A walk to remember, Beastly, Keith, Bridge to Terabithia, No Strings Attached, Dear John...
a dojať? DOCTOR WHO! absolútne... TORCHWOOD (Moffat&Davies vy zasraté zvery!) Up, One flew over cockoo´s nest...(to bolo tolko rôznorodých pocitov... ale uplne... všehochuť, skvelotné) Big fish (aj dojímavé aj neskutočne fascinujúce), third star, the fountain,biutiful, van gogh painted with words, and so on
@ladyni milovníčka psov
A viem ze je to asi otrepane ale Forrest Gump naposledy z filmov
naposledyma dojali Začarovaní
hlavne tie čo končia smutnee proste to ma vie úplne, že zdeptať až
A Moulin Rouge je veľmi nebezpečná vec v tomto!
@grietusha by to vedela napisat lepsie teraz urcite, a urcite to videla, vsak derrick. lebo ja mam vela piv v sebe uz
neviem, či "dojať" je to správne slovo, ale emocionálne rozhodená som bola najviac po filmoch Parada a Dancer in the dark. totálne rozsekané vnútro a nechopnosť rozprávať o tom, čo som práve videla.
a len sediaca ľudská fontána.
na druhú stranu dojatie vnímam ako niečo pozitívne. že sa niekomu niečo podarí, hoci to nikto neočakáva. ale teraz sa mi nevybaví nič. och, Sloní muž ma dojíma.
@dikobrazzzz pri ktorej?
Hotel Rwanda, Warrior, A moment to remember, Život je krásny....
Ale mňa dojme všeličo, už aj pri horore sa stalo
A hanba ti, Danny tragicky nezahynul!
a jasne Zelena mila napr ale aj now its good napr
:´(
Doctor Who!
No pri jednom som to skoro vôbec nezvládal - Hachiko príbeh psa.
a čo ako, že pozerám? Dojali ma niektoré úmrtia hercov tam. Niečo ti na tom vadí, zlatko?
...on ju len zneuzil... preco si ju na konci nezobral...:´( ludia, ja placem v tejto izbe!
Réžia: Mel Gibson. Scenár: Benedict Fitzgerald, Mel Gibson. Kamera: John Debney. Hudba: Caleb Deschanel. Hrajú: James Caviezel, Monica Bellucci, Maia Morgenstern, Francesco Cabras, Rosalinda Celentano, Claudia Gerini, Sergio Rubini
A skoro každý film - Dear John, 5OO days of Summer, Púštny Kvet, Amelie z Mortmantu a veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľa iných.