ano, dokážem, a dosť často, hlavne keď mám dobrú náladu. hlavne si cením keď ľudia niečo vedia, nerada ich chválim za výzor, skôr za vedomosti, alebo dobrú povahu, rozumné názory
väčšinou chválim ľudí len za ich vlastnosti, ojedinele za nejakú krásu alebo podobne Chválim ľudí za to, že dokážu niečo, čo ja nedokážem, alebo niečo, pri čom by mne nervy nestačili, ale keď je niekto pekne oblečený tak mi to nedá tiež .
za vsetko mozne, vzdy poviem, ak sa mi nieco paci, nedokazem to len tak zdrziavat v sebe a vobec nie som ten typ cloveka, ktoremu sa nieco paci, tak bud ticho zavidi, alebo to okomentuje negativne
ja casto chvalim kamaratky ,pretoze maju nizke sebavedomie a neuvedomuju si svoju hodnotu ale tiez kohokolvek ineho ked je zaco .. ved clovek sam na sebe najlepsie vidi ako vie pochvala potesit ,tak myslim ze nie je na skodu ak sa nou nesetri...
jasne, ked sa mi nieco paci vzdy to poviem, dnes som jednej kolegyni povedala ,ze ma pekne topanky a druhej stale vravim , ze ma krasne vlasy, dufam ,ze si nemysli , ze po nej idem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale casto rozdavam aj opaky, a je to moja zla vlastnost, ale budiz.
nejdem kamaratovi hovorit, ze ty kokos krasne vyzerass v tom novom kabate, radsej mu poviem, ze vyzera ako teply kkt a vec je vybavena