Dokážete rozlíšiť skutočného, úprimného priateľa od toho falošného? Neviem či som to napísal správne ale hádam pochopíte na čo by som rád poznal vašu odpoveď.
Nie som si istá. Bývala som veeľmi naivná v tomto smere a teraz sa už snažím dávaťsi pozor, ale niekedy sú ľudia také ku**y prefíkané, že jeden nikdy nevie.
mno keď sa nad tým tak zamyslím, mám pár ľudí, ktorých som považovala/považujem za blízkych priateľov, ale niektorí ma v poslednej dobe v rôznych situáciach celkom sklamali
aj dnes...
ale nemám univerzálny návod ako rozpoznať, či je niekto skutočný priateľ alebo sa len tak tvári, keď mu to vyhovuje... asi len dlhodobo všímať si jeho reakcie v krízových situáciách, keď potrebuješ od neho pomoc, oporu...
Ak myslíš to čo myslím , tak falošný ľudia sa ťažko odhaľujú môžu byt milý až moc priatelský tvária sa, že ich všetko čo hovoríte zaujíma....a kto by tomu odolal kto nechce mať pri sebe takého človeka ? ...lenže časom na to človek príde ak sa mu niečo stane a nemyslím že je tak ťažké rozoznať úprimného priateľa a falošného , úprimných neni veľa a povedia vám aj zlé veci aby človeku pomohli, myslím že medzi týmito ľudmi je ešte iná skupina a to sú taký čo by ti v ťažkej situácii nepomohli ale zase vás ani neohovárajú za chrbtom
@mouette
takých prehnane milých ľudí, o akých zrejme hovoríš pár poznám...našťastie som sa už myslím naučila rozpoznať to...radšej sa preto obklopujem ľuďmi, ktorý sú realisti, na nič sa nepotrebujú hrať, reagujú úprimne a vedia ti povedať do očí aj nepríjemnú pravdu...nepotrebujem mať okolo seba len pochlebovačov
Ale má to aj opačnú stranu, keď sa chcem s niekým bližšie spoznať či skamarátiť, tiež som na k nemu podvedomame dosť milá, zaujímam sa o neho... možno to nikekomu príde vtieravé...neviem... ale je to môj spôsob, ako ukázať, že ma ten človek zaujal a rada by som sa s ním bližšie spoznala
@Joker75 ako kedy, občas to ide občas zase nie ... ale vo všeobecnosti viem ľudí veľmi dobre odhadnúť ak chcem ( darí sa mi to hlavne keď nie sú v reakcii so mnou )
Ano - hned, ako nejaky moj znamy zacne riesit, ze kto su skutocni kamarati a kto falosni, som k nemu rezervovany. Naco niekto vobec riesi taketo blbosti.
Kazdy by mal byt samostatny a z okamihov so svojimi priatelmi sa len tesit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj dnes...
ale nemám univerzálny návod ako rozpoznať, či je niekto skutočný priateľ alebo sa len tak tvári, keď mu to vyhovuje... asi len dlhodobo všímať si jeho reakcie v krízových situáciách, keď potrebuješ od neho pomoc, oporu...
takých prehnane milých ľudí, o akých zrejme hovoríš pár poznám...našťastie som sa už myslím naučila rozpoznať to...radšej sa preto obklopujem ľuďmi, ktorý sú realisti, na nič sa nepotrebujú hrať, reagujú úprimne a vedia ti povedať do očí aj nepríjemnú pravdu...nepotrebujem mať okolo seba len pochlebovačov
Ale má to aj opačnú stranu, keď sa chcem s niekým bližšie spoznať či skamarátiť, tiež som na k nemu podvedomame dosť milá, zaujímam sa o neho... možno to nikekomu príde vtieravé...neviem... ale je to môj spôsob, ako ukázať, že ma ten človek zaujal a rada by som sa s ním bližšie spoznala
Kazdy by mal byt samostatny a z okamihov so svojimi priatelmi sa len tesit.
to len pri výbere partnerov vždy šliapnem vedľa