tak v 15rokoch...sa ani nedivím že do 18:00... ja ani neviem, dokedy môžem, ale našťastie mi naši veria a nechodím po nociach kde kade...takže vždy poviem, že idem von, a že zavolám
ja chodim von ako pride...velakrat chodim von aj o 10tej vecer a do kedy budem to je jedno hlavne nech rano vstanem do skoly,...a ci pridem o 12tej abo o 4tej rano sm aj tak nevyspaty rano takze je to jedno...
ja som nikdy nerespektoval co mi vravely a nakoniec to tak ostalo ze zrazu im to bolo v pici lebo som to mal v pici aj ja...a zvykli si nikto ma nestve chodim domov kedy chcem robim co chcem....niekedy aj 3 dni nie som doma..akurat sa pridem nazrat..niekedy ani to nie..tak ich vycvic oni si zvyknu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nooo tak ked je na druhý deň škola tak do tej 9.. a inokedy do tej 11.. ale v poslednej dobe chodím aj tak skôr bo nemám čo robiť a je zima
ja dovtedy, kym.. kym kamaratka vlastne.
inak u mna je to tak, ze nasi volaju az po tyzdni //to viete intrak 100km od nich//
@peterkoo este ze rozpravas narecim ktorym i ja, inak by som ti nerozumel
A KED LETO tak tam to mám tuším predlžené trocha
mama mi vola keby nieco, ale zjednal by som aj do polnoci, ked vie kde som... vacsinou niekde na opacnej strane mesta u kamaratky