U mna to fungovalo tak, že som si sama musela presne povedaťa prísť na minútu presne, ale keďže mamka bola prísna bála som sa tresnúť niečo ako o druhej ráno Preto som cca do tej deviatej bývala a asi tri razy za rok som šla na disku Ale zrazu prišla 18 ka a moja mamka si myslí, že je asi zo mňa iný človek alebo čo a už nemám obmedzenia
tak,keď som šla na diskotéku tak asi do druhej... ale len tak normálne vonku, "nie že prídeš po tme", čiže už od takej ôsmej ma bombardovali telefonátmi,kde som a kedy prídem, takže maximálne do deviatej... :/ no,boli to blbé časy vtedy pre mňa...
v 16-tich presne do 21:00 .. vynimky boli koncerty, vtedy som musela prist do 00:00. i ked mam uz 18, tak do desiatej musim byt doma a ked nestiham, tak zavolam, ze som v pohode a ze pridem troska neskor a je to v pohode. ale raz som nezavolala a mama ma vymkla a potom som jej pol hodinu buchala na dvere a potom ma pustila a dostala som myslim ze jedno male zaucho a kratku prednasku
Popri treningoch som ani nemala cas, kedze z nich som domov prisla najskor o 21.00
@tavysoka to seriozne? mne by mama dala facku ak sa jej co i len dovolim spytat v a14 tich ci mozem prespat len tak u kamosky. Este v 16 ma ani stanovat nechceli pustit a doma som musela byt bezpodmienecne do 21 ak som nahodou aj mala cas na kamaratov a nieco ine ine nez bazen
ak myslis chodenie von, ako si sadnut s kamosmi, ist na disko...tak to som robila od 18 a v 16 som nemala sa potrebu zrdrziavat vonku do noci, sice mama bola liberalna v tomto, nanajvys som chodila k jednej kamoske a tam som bola tak do 10 vecer, vedela , ze som tam, takze pohoda
no bolo by mi to jedno, ja som jej zakryla kukatko, aby sa nemohla pozerat ved prespat som mohla ist aj k nejakej kamaratke. len co mi prislo divne, tak na druhej strane chodby mal moj 15-rocny sused asi podobne problemy
ani neviem, asi do 21-22 max, ale vtedy mi to aj stačilo a všetci sme tak z partii mohli, takže to bolo také,okey .. a neviem si predstaviť, že by sa rodičia nestarali kedy prídem, teraz sa pýtajú, nie ešte vtedy
Kedze rodicia mi skoro zomreli a starala sa omna susedka s manzelom tak dokym nebola tma. A vzdy zalezalo s kym som bola vonku. Niekedy mi dovolili do 00:00 inokedy iba do 22. Ako kedy no
v 16 som ešte nemala také potreby byť dlho do noci vonku ale tak v pohode do tej deviatej cez školu, ak som chcela síce sa stalo, že aj do tej jedenástej a podobne, ale to už naši mali pocit, akoby som sa vrátila niekedy nadránom
tak ako aj teraz.. keď musím na druhý deň vstávať do školy do 22:00.. piatky, soboty, prázdniny.. do 00:00... pokiaľ sa ide na nejakú akciu (nebýva vôbec často) tak aj dlhšie, ale musia vedieť s kým idem a hlavne ako/s kým pôjdem domov.. a... väčšinou aj tak vždy meškám, ale to si už zvykli a keď tak si voláme či už idem atď...
@tancu prečo by ti dala facku? nerozumiem tomu... ja som cez školský rok chodila ku kamške ešte s jednou kamoškou spať každý tretí týždeň lebo jej mamka bola na nočnej tak my sme tam spali z piatka na sobotu vtedy to bolo fakt super
noo beriem to že cez vikend a cez prazdniny: v 15-16 do desiatej, do 18 do jedenástej max. pol dvanástej (v piatok), od 18 do pol jednej.. a odkedy som zmaturovala tak do tej tretej zhruba ..
do 23:00 ? alebo som ku niekomu šiel spať, alebo som povedal,že idem ku niekomu spať a po tajnom koncerte sme spali na stanici/ v meste alebo sa mi podarilo prist v 15stich aj na druhy den az a tak, pomaly rezignovali
do desiatej som mohla byť, ale vtedy som mala také kľudnejšie obdobie, než bolo 14, 15.. tak mi to ani velmi nevadilo, keď mi bolo treba, mala som kde prespať, a tým pádom aj ostať dlhšie vonku.
ráno som si domov dovolila prísť až v maturitnom ročníku/na výške
Cez týždeň teraz cez prádzniny možem byť tak do jednej, cez víkendy bývam tak do tej tretejm ale aj keď prídem o šiestej tak síce mamka vypičuje ale v pohode. Iné už je keď prídem na druhý deň doobeda. (ale to sa nezvykne stávať). A cez pracovný týždeň bývam tak do desiatej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
tak ja som si povedala väčšinou že tak do 10tej(cez prázdniny) som doma a musela som byť presne do desiatej doma inak bol prúser
@tavysoka to seriozne? mne by mama dala facku ak sa jej co i len dovolim spytat v a14 tich ci mozem prespat len tak u kamosky. Este v 16 ma ani stanovat nechceli pustit a doma som musela byt bezpodmienecne do 21 ak som nahodou aj mala cas na kamaratov a nieco ine ine nez bazen
Inak ahoj luc
ale nemyslím, že sa natoľko zmení to, že nebudem mať potrebu chodiť von, len ak to nie je nutné (to jest do obchodu alebo so psom).
alebo teda, nebudem mať s kým chodiť, lepšie povedané .
no bolo by mi to jedno, ja som jej zakryla kukatko, aby sa nemohla pozerat ved prespat som mohla ist aj k nejakej kamaratke. len co mi prislo divne, tak na druhej strane chodby mal moj 15-rocny sused asi podobne problemy
teraz bývam tiež tak do 10tej... nasledujúceho dňa
A keď občas prídeš domov bez hlavy, tak si len vzdychnú a vyberajú leukoplast
ráno som si domov dovolila prísť až v maturitnom ročníku/na výške