@4 všeobecne? vlastne jediné, čo si z tohto môžem vziať je, že niektoré ženy sú riadne sprosté, keď veria takýmto zovšeobecňujúcim somarinám,.. a to je tak všetko
zastavím sa už pri prvom bode.. ja poznám aj pekných a slušných chlapcov zároveň, je ich síce málo, ale sú a už samotný pojem "pekný" je veľmi relatívny.. chalan, ktorého ja považujem za pekného sa môže inej babe zdať najškaredší na svete a naopak... takže tak
Ano, ano.. dalo sa cakat, ze sa to zacne zvrhavat vo vsemocne kidanie na TO DRUHE pohlavie . Ja si myslim, ze obe z veci, ktore su tu tak extremisticky, hoc s vtipnym umyslom podane, nie su chybou ZENY alebo MUZA. Su chybou proste LUDI.
chvalabohu , na tomto svete dokonalosť neexistuje, čomu som veľmi rada, kedže podľa mňa je dokonalosť strašne nudná ja by som dokonalého chlapa strašne nechcela a takisto som hrdá na to,že nie som dokonalá ani ja
ale nooo, tak trochu nadhľadu treba.....existuje kopa takých vecí, napríklad prirovnanie žien k počítačom, už si to presne nepamätám, ale bolo tam napr. niečo v zmysle, že sú náročné na údržbu. a to sa mám teraz ja, čo sa ledva raz za rok vytrepem na nákupy a nikdy sa žiadnym kamarátom nenechám pozývať, uraziť? veď je to len vtip!
nechce sa mi to čítať ale s nadpisom súhlasím, s tým, že nič dokonalé neexistuje... dokonalý den, dokonalý chlap, dokonalá kniha... nič. dokonalost je jedno veľké sci-fi. ale verím, že sú ludia, ktorí vidia dokonalosť aj v niečom , čo zdaleka nie je dokonalé. Ja medzi nich nepatrím. Ale niekedy je človek taký zúfalý, že sa uspokoji aj s niečím, čo má od idealu na míle daleko...
toto urcite pisala nejake emancipovana feministka, ktora si mysli ze ona je ta pani dokonala...ale jedno co sa da povedat..NIKTO nie je dokonaly ani muz a ani zena..a prave preto ma muz zenu a zena ma muz aby sa vzajomne doplnali...tak si myslite co chcete..ale dokonaly moze byt len par..dvojdielna skladacka bez druheho dielu nebude nikdy dokonala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Je to písané, akoby všetci chlapi boli to najhoršie, čo existuje, a pritom aj ženské sú poriadne hovädá dakedy. Len toľko k tomu...
zastavím sa už pri prvom bode.. ja poznám aj pekných a slušných chlapcov zároveň, je ich síce málo, ale sú a už samotný pojem "pekný" je veľmi relatívny.. chalan, ktorého ja považujem za pekného sa môže inej babe zdať najškaredší na svete a naopak... takže tak
k ďalším bodom sa už ani nevyjadrujem...
a inak, dokonalé nie je nič...
@23 to mi doslo ze ty asi nie
1) Priatelom
2) Druhom
3) Milencom
4) Bratom
5) Otcom
6) Ucitelom
7) Vychovavatelom
8) Kucharom
9) Elektrikarom
10) Vodoinstalaterom
11) Mechanikom
12) Izbovym dizajnerom
13) Stylistom
14) Sexuologom
15) Gynekologom
16) Endokrinologom
17) Psychologom
18) Psychiatrom
19) Terapeutom
20) Vykonny
21) Organizovany
22) Dobry otec
23) Velmi cistotny
24) Sympaticky
25) Atleticky
26) Citlivy
27) Pozorny
28) Gavaliersky
29) Inteligentny
30) S fantaziou
31) Kreativny
32) Sladky
33) Silny
34) Chapavy
35) Tolerantny
36) Starostlivy
37) Ambiciozny
38) Schopny
39) Odvazny
40) Rozhodny
41) Doveryhodny
42) Vdacny
43) Naruzivy
44) Davajuci komplimenty
45) Ktory ma rad nakupy
46) Ktory nikdy nerobi problemy
47) Velmi bohaty
48) Nebyt pritazou
49) Ktory nepozera za inymi
Súcasne treba davat pozor na:
50) Nebyt žiarlivy (ale ani bez zaujmu)
51) Rozumiet si s jej rodinou
52) Dat jej priestor (ale mat starost o to, kam ide)
Okrem toho je velmi dolezite:
53) Nezabudnut datum: Vyrocia (svatby,zasnubenia,prveho
stretnutia...),ukoncenia skoly, menin, kramy.
Bohuzial, aj ked dodrzite perfektne tieto instrukcie, nemusite
dosiahnut 100% jej stastia,pretoze ona sa moze citit pod tlakom
prilis perfekneho zivota a utiect s prvym alkoholikom,
zlodejom, uchylom ktoreho stretne...
Kvoli tomuto asi Boh povedal: Miluj ju! Ale nepovedal Cháp ju!!!!
nemam co dodat
Ale aj tak... chlapi sú nevyspitateľnejší
A teraz si to vezmi z tej opačnej stránky...my ženy sme úplne dokonalé bez chyby,bohaté,vzdelané krásne atď...že?
No prd makový! Kde to žiješ?
co ak som cert, nie dobra vila?
Hadam si ty dobra dusa,
co dobre hlody na nas skusa...
asi vadna sa vam javim,
to bude tym rymovanim...
Nemám slova ani rýmu,
nadhodíme tému inú?
Radsej ano, napad dobry,
nova tema sa celkom hodi...
a rymovanie ma bavi stale,
aj ked su to len take brebty male