Caute,obraciam sa na Vas s problemom, ktory ma uz velmi dlho trapi. Stretavam v praci jedneho muza, ktorý ma velmi pritahuje a paci sa mi. Problem je v tom, ze sa ho velmi hanbim a neviem si pomoct. Prvykrat sme sa stretli a vtedy bol ku mne velmi mily. N
ak vravíš, že dobre vyzeráš, chlapi sa za tebou otáčajú a si jeho typ, tak nemáš mať prečo nízke sebavedomie,, tak ho skús pozvať na kávu alebo čo, nemáš tým čo stratiť..
@7 tak pomyslim si, ze je trochu hanbliva. ak je moznost nejakej komunikacie, zacnem rozpravat somarinky a trochu povtipkovat, aby opadol stres a trochu sa uvolnilo ovzdusie
hlavne nepanikar, prihovor sa mu aj ty, aby mal nejaku spatnu reakciu a videl, ze nevyhybas sa mu
@sonazufala Nwm ale keď na mna baba pozrie ja sa pozriem na nu a da ihned ona oči dole tak sa na nu pozeráám schváálne Ďalej a sledujem čo bude robiť dalej
slecna v prvom rade pristan za zemegulu a nehyb sa na marse. Proste z toho nerob vedu a nerozmyslaj doma nad tym, radsej s nim hod aj beznu rec v ramci normalnej komunikacie, je jedno jak z toho budes v prdeli. Z teba opadnu stresy a mozno aj zmyslanie ala D.S. a urcite sa nejak normalne poriesite
a ja by som si v pripade @7 myslela ze nema zaujem.. musis ho trochu prejavit, neboli to.. chapeme ze sa bojis ale proste ked sa mu budes dosmrti vyhybat tak ti garantujem ze sa ti to NIKDY nepodari. co z toho teda? aspon maly naznak mu hod.
zaprvé: PÁČIŠ SA MU, kurňa, tak čo tu zomieraš od stresov? od stresov sa zomiera keď nevieš čo si o tebe druhá strana myslí!
zadruhé: ako tu už niekto povedal, sprav úplný opak - nerob z toho vedu, nič doma nenacvičuj, nad ničím nerozmýšľaj, proste sa s ním rozprávaj, je to človek ako každý iný, ak by sa ti nepáčil tak by si s tým nemala problém, ale keď je pekný tak s tým zrazu problém máš? ako si sama povedala, problém je len v tvojej hlave, tak ho odtiaľ odstráň - prestaň si to všímať a zamýšľať sa nad tým, vnímaš to tak ako to vnímaš len preto že vnímaš ako to vnímaš, vojde do miestnosti a hneď si povieš "kristepane zasa on, ako sa strápnim dneska, čo si len o mne pomyslí, blablabla..."
a za ním vojde do miestnosti jeho kolega a NEPOVIEŠ SI NIČ. a to je presne správny prístup. nepovedz si nič, proste vošiel do miestnosti, noačo, v miestnosti je tým pádom o jedného človeka viac a tým to končí.
a potom keď si uvedomíš že dokážeš toto, tak si uvedomíš že s ním dokážeš flirtovať, ak chceš.
(vždy keď na toto zabudneš, tak si pripomeň že je len človek. ja to robím tak že si spomeniem že aj daná osoba čo sa mi páči chodí na vécko a občas tam dokonca aj SERIE! (híííí! kacírstvo! slight_smile:. ak nepomáha, tak si daný akt predstavím, a hneď je z dotyčnej smrteľníčka.)
bože osm statsna ze niesom jedina taka hanbliva : ajked toto este vpohode abysom zvladla vniecom inom saneviem prekonat atojejedno .. ale ja ked toniekomu poviem doboha niktoma nechape amozno tuna ta niekto chape ale ci poradia ..:/ nojaneviem poraidt kedsama neviem sebe D
@sonazufala no blbe...pravdepodobne si prepasla prilezitost ktoru si mala...on sa ti aj prihovoril ak som spravne cital a ty si sa od hanby alebo strachu ci nevem coho nezmohla ani na suvislu vetu?...spravne som to pochopil?...nemas predsa 15 rokov...ked nabuduce bude chcet stebou nadviazat nejaky kontakt tak normalne sebavedomo...ved urcite nehryzie..
@sonazufala a co sa tyka ze co si myslime o takej babe ktrora sa tvari ze tam nie je??ci co nieco take...mno nic...o takej babe sa ani neda toho si vela myslet...ja osobne mam rad baby, ktorym ked sa prihovorim tak patricne reaguju..ci uz pozitivne alebo negativne...
určite si všimol že si hanblivá, to by musel byť slepý po tom keď sa stebou rozpráva a ty mu nevieš ani odpovedať a vždy keď sa stretnú vaše pohlady, celá zamrzneš, ako chlap ti prezradím že prirodzená hanblivosť je u dievčat nenormálne sexy, pre muža je to niečo ako afrodiziakum, takže čo ti poradiť:
tvoja hanblivosť je ako kamienok v bote, síce ťa tlačí a je nepríjemný no je vidieť iba keď ho necháš aby ovládol tvoju mysel zabudni na trému, nazbieraj všetko sebavedomie a keď bude pri tebe, pozri sa mu do oči, k tomu jeden roztomilý úsmev (mame radi keď je dievča v rozpakoch z pohladou) no a teraz trocha mužskej logiky, vo chvýli keď obvikle utekáš, tento krát neuteč, sebavedomo z úsmevom na tvári začni konverzáciu (rozhodne ho to prekvapía a určite aj poteší) a ako začať takú sebavedomú konverzáciu napr.: ahoj, kolegiňa, dnes teda vyzeráš idem si dať kávu, nechceš isť so mnou možno sa mi podarí zlepšiť ťi náladu a ak nie aspoň sa mám s kým porozprávať pri kávičke, tak čo ideš...? (úsmev (no a to čo bude ďalej je len a len na tebe, vo chvílach keď ste sami prevezmi kontrolu a ukáž mu že stebou sa môže mať veeeeeeeeeľmi príjemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(možno to nepomôže, ale budeš mať vtipnú historku pre kamarátky
Ked ho vidim,nemozem.Nacvicujem si to ,ale je to nanic.
hlavne nepanikar, prihovor sa mu aj ty, aby mal nejaku spatnu reakciu a videl, ze nevyhybas sa mu
Preco ju sledujes?
To je na mna uz vela,on vyzera skvele.
Cvicim si v zrkadle,ze ked ho uvidim budem si v mysli hovorit aky je uzasny ,krasne ,ako ho chcem.Vraj to muzi vedia vycitit.
Je to pravda?
Baby a vy co robite?
zaprvé: PÁČIŠ SA MU, kurňa, tak čo tu zomieraš od stresov? od stresov sa zomiera keď nevieš čo si o tebe druhá strana myslí!
zadruhé: ako tu už niekto povedal, sprav úplný opak - nerob z toho vedu, nič doma nenacvičuj, nad ničím nerozmýšľaj, proste sa s ním rozprávaj, je to človek ako každý iný, ak by sa ti nepáčil tak by si s tým nemala problém, ale keď je pekný tak s tým zrazu problém máš? ako si sama povedala, problém je len v tvojej hlave, tak ho odtiaľ odstráň - prestaň si to všímať a zamýšľať sa nad tým, vnímaš to tak ako to vnímaš len preto že vnímaš ako to vnímaš, vojde do miestnosti a hneď si povieš "kristepane zasa on, ako sa strápnim dneska, čo si len o mne pomyslí, blablabla..."
a za ním vojde do miestnosti jeho kolega a NEPOVIEŠ SI NIČ. a to je presne správny prístup. nepovedz si nič, proste vošiel do miestnosti, noačo, v miestnosti je tým pádom o jedného človeka viac a tým to končí.
a potom keď si uvedomíš že dokážeš toto, tak si uvedomíš že s ním dokážeš flirtovať, ak chceš.
(vždy keď na toto zabudneš, tak si pripomeň že je len človek. ja to robím tak že si spomeniem že aj daná osoba čo sa mi páči chodí na vécko a občas tam dokonca aj SERIE! (híííí! kacírstvo! slight_smile:. ak nepomáha, tak si daný akt predstavím, a hneď je z dotyčnej smrteľníčka.)
Tam si date obaja trosku rumu a vecer uz bude noha v nohave, respektive ruka v rukave a penis vo vaginke
...Easy as hell...
v tvojom prípade to bude asi tak isto .....mysli si to o ženách ..........filip
určite si všimol že si hanblivá, to by musel byť slepý po tom keď sa stebou rozpráva a ty mu nevieš ani odpovedať a vždy keď sa stretnú vaše pohlady, celá zamrzneš, ako chlap ti prezradím že prirodzená hanblivosť je u dievčat nenormálne sexy, pre muža je to niečo ako afrodiziakum, takže čo ti poradiť:
tvoja hanblivosť je ako kamienok v bote, síce ťa tlačí a je nepríjemný no je vidieť iba keď ho necháš aby ovládol tvoju mysel zabudni na trému, nazbieraj všetko sebavedomie a keď bude pri tebe, pozri sa mu do oči, k tomu jeden roztomilý úsmev (mame radi keď je dievča v rozpakoch z pohladou) no a teraz trocha mužskej logiky, vo chvýli keď obvikle utekáš, tento krát neuteč, sebavedomo z úsmevom na tvári začni konverzáciu (rozhodne ho to prekvapía a určite aj poteší) a ako začať takú sebavedomú konverzáciu napr.: ahoj, kolegiňa, dnes teda vyzeráš idem si dať kávu, nechceš isť so mnou možno sa mi podarí zlepšiť ťi náladu a ak nie aspoň sa mám s kým porozprávať pri kávičke, tak čo ideš...? (úsmev (no a to čo bude ďalej je len a len na tebe, vo chvílach keď ste sami prevezmi kontrolu a ukáž mu že stebou sa môže mať veeeeeeeeeľmi príjemne