ťažko povedať ale viem o tom, že poznám/poznal som niektorých ľudí, na ktorých nikdy nezabudnem...takže dá sa to povedať aj tak, že do značnej miery to boli dôležití ľudia v mojom živote
Kazda faza zivota mi priniesla nejakeho sprievodcu Je to divne ale je to tak a doteraz, ked sa urcita etapa skoncila a prisla nova, tak s nou aj novi ludia a tych starych som uz nevidel , alebo len obcas ale proste uz zo zivota odplavali.
Ako keby ti ludia ma mali sprevadzat len od jedneho casoveho useku po druhy.
bolio takí a teraz sa tiež nájde, ... ale najhoršie na tom je, že mi takíto ľudia rôznymi prirodzenými životnými cestami vždy "odplávali zo života", ako to napísal hluzar. Hovorím hlavne o silných priateľstvách, ktoré pretrhne kadejaká okolnosť, napredovanie života rôznymi smermi a o mnohých takých ľudí som už v podstate akoby prišiel. A mňa to vždy strašne ubíja a trápi, pretože pre mňa takí ľudia znamenajú strašne veľa a bojím sa že sa to bude opakovať a opakovaťa už to nezvládnem a startím vieru v dôležitosť niekoho ... prečo nemôže byť priateľstvo, ktoré by v silnej podobe pretrvalo na dlho, ... na cely život? ak ide naozaj o spriaznenú dušu a dôležitého človeka, priateľa, snažím sa si ho vážiť, chrániť, udržať a ono to vždy život nejako pokazí ... Nikdy nezabudnúť potom môže znamenať ešte viac trpieť spomienkami na staré časy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a bejvavalo
2. otázka - áno dvaja
3. otázka - áno jeden
áno
áno
áno
áno
Jeden. Ostatní dvaja ešte stále sú.
Mala, mám ( ? )
Ako keby ti ludia ma mali sprevadzat len od jedneho casoveho useku po druhy.
Alebo ja ich.