ahote, bol iste niekto (alebo popr. poznate niekoho kto bol) na prijimackach na VSVU? potrebovala by som vediet, kolko trva kym vam (po prijati alebo neprijati) vratia domace prace, ktore sa odovzdavaju v prvom kole skusok.
Neviem, ci prave vratia, skor kedy si po ne prides ... Ja sice neviem, ak ona VSVU, ale co som si posielala teraz prihlasku do Zlina, prisla mi na mail pozvanka k talentovkam (tiez je to na viac kol, ako na VSVU) a tam bolo priamo pisane, kedy mam odovzdat a kedy si po ne mozem prist a ze ak nepridem, budu zoskartovane. Tak by to hadam malo aj na VSVU byt nejak pisomne upresnene, kedy a kde. Alebo uz Ti dosla aj pozvanka a nikde nic nepisali o tomto? Ale ved ak nie, tak sa spytas tam, ked budes odovzdavat portfolio..
skús sa popozerať na ich internetovej stránke, alebo jednoducho hladaj ludí ktorý tam sa chystajú, alebo jednoducho najdi človeka ktorý na tých prímačkách bol....
Ahoj je tu niekto kto ide aj na STU BA Fakulta Architektúry odbor Architektúra a urbanizmus prijimačky su 24. januára 2011 ( pondelok) ak ano ozvi sa , alebo napíš na alesandro22@zoznam.sk
@oobekaoo trošku neskôr zareagujem,no trafila som sem len náhodou ...tiež riešim túto dilemu, ale myslím si, že by mali vrátiť...kedy máš prijímačky a na aký obor?..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov