inac aj vas doma odmedzuju doma rodicia jako mna.. vobec nerespektuju moje zaujmy, veci sukromie.. sttrasne moc mi to leze na nervy vubec ich nechapem proc to robia.. ked ja neco potrebujem ti mi nevyhoveju ale ked oni neco maju tak sa musime podradit im
no mam aj tak s tym nic nenarobim.. leze mi to na nervy povedat si oni nedaju.. sak vedia jaky sem ze si nenecham po hlave skakat ale zo vsetkych stran mi vypravaju ze mam byt dobry k rodicom aj ked za to nemuzem bo nenavidim kdyz nekdo sa strara do mna...
keď som mal tak do 13r obmedzenia boli a neskutočne moc ma to hnevalo lebo som stratil veľa kamáratov tým, že sme sa na niečom dohodli ale rodičia mi vymysleli iný "program". Postupne ma začali menej a menej obmedzovať a keď som im prednedávnom naznačil že som na chlapcov tak od vtedy akokekby som už ani neexistoval. Či je to dobré alebo zlé neviem
@ aguri500 dupnut? ja to inac vyjadrujem ale nestaci.. nechcem ich sklamat ani pro sebe postvat.. a stahovat sa mienim asi po roku aj pul.. a ja nemam vezenie iba same zakazy ze to nemuzes ani pit hulit a tak..
@ tekutastolica sak to robim sak potom to aj vypada tak
Ak si ešte na strednej, tak by sa to dalo aspoň minimálne pochopiť, ale ak pracuješ a aj tak ťa... tak ja neviem... robil by som si po svojom a holt by to museli prijať.
Nikdy som ho nemal a nikdy som to nezneuzil..... Tvoji rodicia ti neveria, preto ta obmedzuju. Preco ti neveria to uz vies sama a ak nevies, tak na to pridi.
"Keď budš mať 15 ...Keď budeš mať 18 ..Kým si pod mojou strechou" ... sme to rozoberali akurát na nábožku , že rodiča majú dar deti obmedzovať aj po 18tke pokial bývajú s nimi v byte ... jednoducho všade potrebuju byť a možno sa nevedia zmieriť s tým že ich potomok si ide robiť po svojom ..alebo sú to jednoducho rodičia - generáli
Tak ja mám zaracha zhruba za mesiac aj dva krát Mame vadí všetko , vadia jej kamaráti , vadí jej net , vadí jej moj mobil , net aj všetko mám to ale super mamu
ja som na tom bola rovnako.. základ je.. ukáž im, že vieš byť samostatný.. nemusia za teba robiť veci.. chalanom väčšinou mamka robí všetko.. podaktorí nie sú schopní si ani čaj spraviť (aj to som zažila) ako majú potom rodičia vedieť, že ich decko zvládne čokolvek samo?
nehovorím že je to práve tvoj prípad.. ale zapracovať na tom nikdy neuškodí..
a niektorí rodičia sú jednoducho takí.. moji tiež nie sú práve dôverčiví..
mne dali rodičia zaracha na comp na týždeň preto, lebo som sa začala sprchovať 5 minut pred tým ako sme mali ísť na nejaký drbnutý rodinný výlet. Brali to ako provokáciu.
@passko je rozdiel vedieť sa tak správať a správať sa tak neustále (každý deň.. od rána do večera).. prepáč ale naozaj samostatného 18 ročného chalana.. som asi ani nestretla..
@plarika normálny 18 chalan? nikdo taký není. ja sem taká aký sem a sem samostatný a keď si to oni nemyslia. ale sem mám svoje súkromie a veci do čoho zabŕdajú a zato nemužem a s nima povyprávať sa nedá. sem nezávislý aj keď oni to nechcú pochopiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@0 šak máš 18, už si si ich mal dávno vychovať
...ale moji rodičia sú radi že nie som doma, nie ešte aby mi dávali väzenie (aj keď takmer nikde nechodím)
@ tekutastolica sak to robim sak potom to aj vypada tak
ale jeden čas to robili
a poviem ti lutujem ťa... šak máš 18
a si z Malaciek
nehovorím že je to práve tvoj prípad.. ale zapracovať na tom nikdy neuškodí..
a niektorí rodičia sú jednoducho takí.. moji tiež nie sú práve dôverčiví..
... a ty sa sťažuj.
A kedysi boli isté problémy s obmedzovaním, aj pochopiteľné, aj menej pochopiteľné, ale už v podstate nič ...
Inak, domáce väzenie je taký sprostý rodičovský trest, až sa nad tatrou blýska
@plarika ja sem samostatny a oni to vedia ale neni to podla ich predstav oni vzdycky chcu po svojem a na mna neberu ohlad
@ctrl a nahodu v malackach je fajn okre nekerych typku co mi lezu na nervy ale zivot sa mi taam lubi.. mam tam skoro vsecko