Caute.takze. Mame maly trojizbovy byt a chceli by sme psa alebo macku.Co je do bytu lepsie pes alebo macka.Chcela by som volaku stranku kde je vsetko o domacihch zvieratach pisane aby som vedela kolko treba na take stvorenie penazi a casu.Poradte.
mam psa, ale mam rada aj macky, no neviem, osobne si myslim, ze je lepsi pes (ked poslucha samozrejme) kedze macky si robia macince a aj ked maju to v tej "krabici", ta musi niekde byt a ty si na to mozno zvyknes ale predstav si ze ti pride navsteva a ono to je dost citit. sice aj psa je citit ale nie az tak... macky podla mna patria skor do rodinnych domov kde mozes nechat tu krabicku na nejakej priestrannej chodbe, ktora je dobre vetrana... a do bytu psa, samozrejme nejakeho mensieho, nie dajaku malu kravu
no mačky vôbec nesmrdia pokiaľ im čistíš "záchod" pravidelne... a pes... pes smrdí ako taký... mám psa aj mačku, ale mačka smrdí oveľa menej ako pes a netreba s ňou ani voku chodiť atď... ale sami sa musíte rozhodnúť koľko času a peňazí ste ochotní obetovať... ak chcete niečo lepšie o čo sa nemusíte báť tým spôsobom že musím ísť vo aby sa nevy.... a aby sa vybehal atď....
z mackou je nuda psik je hravi urcite to bude vasa 2 polovicka moj spaval na mojej posteli somnou ked som bol za pc bol tam somnou a strazil ma ked si kukal tv tak kukal z tebou ked si sa nudil chcel sa hrat a mozes ho vela naucit : disappointed:
psik by mal mat skor niekoho kdo sa snim moze hrat a ma zahradu skor rodina z malymi detmi...ale ja z mojim sme boli nerozlucna dvojica z rozluuckov : disappointed:
a este ze ako casto na ockovania so psom a chcela by som do bytu yoksirskeho teriera takeho maleho??? Moze byt. a kolko razy za den s nim ist na prechadzky, som v skole dlho a este aj budem byvavat dlho ako to je s casom moze pes zostat sam doma...kolko najviac a co mu pripravit aby sa nenudil.....a v najhorsom potrebnom pripade by sa doobeda mohol onho moj dedo starat...no co aky mate navrch a co si myslite?
A ze ako sa citite ked mate psa, mne prednedavnom zomrela babicka ktoru som mala nesmierne rada(aj ju mam rada) si ani nikto nevie predstavit a proste mam chvilkove problemy ze furt placem...pomoze v takomtom pripade psik...je moc narocna starostlivost onho..
No a este daco, ze ja sa vselijake somarinky malickosti pytam preto lebo by& som nechcela tomu stvoreniu ublizit, este som nikedy nemala ziadne domace zvieratko (teda nepocitaju sa rybycky a tak) proste psa som este nikdy nemala....
ja ti doporucujem psa.je to kultivovanejsie ako macka.a asi skor vacsieho ako maleho.maly je velmi temperamentny.tazsie zvladnutelny.napokon starosti je rovnako s kazdym.ja mam v trojizbovom byte bernskeho salasnickeho psa a nemenil by som nikdy
@evu11 predtym si tozmysli ci chces nieeco vazne ! ja som chcel a uz po case sa mi oneho nechcelo starat teda nie starat ale vencit ale aj tak bol moja polovicka a spinkaval somnou na posteli pozooor kupuj iba ked si si ista ze zvladnes jeho odchot !
asi ani nevies co chces...kebyze velmi to zviera chces a mas ho rada a vies sa o neho postarat,mas v tom uplne jasno,a nepytas sa cudzich ludi na to,ake zviera by si mala mat...najprv by si mala vediet ako velmi ho vlastne chces
každý kto povie že mačka smrdí alebo je s ňou nuda tak ho kopnem
Nie je to vôbec pravda ak budeš čistiť záchodík tak nie je problém a z mačkou sa dá hrať aj ked pravda loptičku ti nedonesie ale to neznamená že s ňou nie je zábava
rozhodne pes.Je lepsie si zaobstarat stena...no zo zaciatku,asi taky rok,to neposlucha a musite sa s tym hrat a ucit to kazdu volnu minutu....aj ked vyrastie,odporucuje sa,aby sme sa s nim hrali aspon raz za den-dva(zvierata nerozmaznavat!!!ked to vyrastie tak to je sebecke....aj ked byva velmi tazke odolat tym tvarickam....)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Mačky sú menej náročné časovo, nepotrebujú takú staroslivosť, ale sú dosť samostatné, nie sú taký maznáčikovia ako psy.
Pes je pre človeka dobrý kamarát, je mu oddaný a vieš, že ťa má veľmi rád.
Ale musíš s ním chodiť na pravidelné prechádzky a venovať sa mu.
a uvažovali ste aj o iných zvieratách? napr zajačik by sa hodil do bytu a pod.
macka - smrad ...
Nie je to vôbec pravda ak budeš čistiť záchodík tak nie je problém a z mačkou sa dá hrať aj ked pravda loptičku ti nedonesie ale to neznamená že s ňou nie je zábava