@keepoff Hoffer je len do dvanastej.. Nasiel som kadejake restiky a pizzerky otvorene aj v noci, ale vsetky bez donasky..aspon v tu Barracundu som dufal, ale ta zavreta uz o desiatej..
no nic jebli sme mrazenu zeleninku na panvicu, do toho mrazene parky, zaliali vajcom, kydli do toho smotanu a tvarili sa ako sme sa fajin nazrali
@tommyhot jáj no ja som to aj hľadala na stránke a nikde som to nemohla nájsť.. tak aspoň budem vedieť... ale aj tak si mi zdá že odniekiaľ sme raz po pol noci objednávali.. keď zistím dám vedieť..
no šak čo budete fajnoví.. my keď sme mali naposledy takú chvílku tak sme zožrali 2 velké chleby vo vajíčku.. párky ma nenapadli do riti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
no nic jebli sme mrazenu zeleninku na panvicu, do toho mrazene parky, zaliali vajcom, kydli do toho smotanu a tvarili sa ako sme sa fajin nazrali
no šak čo budete fajnoví.. my keď sme mali naposledy takú chvílku tak sme zožrali 2 velké chleby vo vajíčku.. párky ma nenapadli do riti...