co je uz dopice tazke na donnie darkovi ? si pozri nejaky film od kubricka alebo lyncha a obesit sa pojdes radsej darko bol uplne v pohode pochopitelny imho
@etela je to NAJNEpochopenejsi film to tiez neviem kto robil rebricek tych filmov, asi samotny zakladatel, ale akoze dostatocne IMBA odhad ma by som mu pustil fakt neco od lyncha, z coho som aj ja pozeral na monitor, ze UHM ? donnie darko dopc, to je rozpravka
@n0win0u pochopil si inland empire od lyncha? akozee mam to doma na dvdcku a chystam sa to pozerat znova a cele tentoraz (raz ked som to zacala kukat tak kvoli pavlovi som to musela zrusit argh), ale zatial tomu velku sancu nedavam
a donnie darko neviem co je na tom filme az take nezvycajne, ze vsetci robia okolo toho taketo halo.
@hnisavica inac mohli by sme si to niekedy spolu pozriet a potom ale zo 2 tyzdne o tom premyslat, akoze mam jednu teoriu ale nie som si isty, ci ju hned nezmeties zo stola.
@n0win0u pozerala som Kubricka, videla som aj Lyncha....
Donnie Darko ma zaujal, pretože ten chlapec je tak trochu dosť ako ja. Nechcelo sa mi prehrabávať pol rok a rok staré témy, preto som založila toto fórum...kto vraví, že je ten film je ťažký? Každý ho len môže pochopiť inak. Nebudem sa tu hrať na ťažkú pochopiteľku názorov alebo čo...
no takze on sa vlastne vratil do minulosti za tych 26 ci kolko dni aby zachranil svoju matku sestru ktore boli v tom lietadle ked padol ten motor a este aj tu babu..Gretchen.. ..vratil sa lebo ich neskutocne miloval... az an 4ty krat som to pochopila..ale vzdy to stalo za to..nelutujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» www.birdz.sk/forum/donnie-da...
» www.birdz.sk/forum/videli-st...
a donnie darko neviem co je na tom filme az take nezvycajne, ze vsetci robia okolo toho taketo halo.
Donnie Darko ma zaujal, pretože ten chlapec je tak trochu dosť ako ja. Nechcelo sa mi prehrabávať pol rok a rok staré témy, preto som založila toto fórum...kto vraví, že je ten film je ťažký? Každý ho len môže pochopiť inak. Nebudem sa tu hrať na ťažkú pochopiteľku názorov alebo čo...