@heyou pre takych skusenejsích co sa vyznajú do doplnkou vyzivi a vedia si namiesat vlasny doplnnok a ak to nevies nastuduj si oplati s ati to zistis ze do niektorých veci davaju uplne nepotrebne picoviny a su 3x predrazene takže www.4fitness.cz potom na bodyworlde byvaju niekedy dobre akcie a www.stilmass.eu rozumna kvalita sa este rozumnejsiu cenu 90% vyrobkov beriem z 4fitness z body mam preotein » www.bodyworld.sk/katalog/protein... dobrý aminokyselinový porfil a aj chut a este aj klbovku som mal z tade kým som nenatrafil na 4fitness
@v3nty .. ja mam tento a som spokojny.. nic ine s doplnkou nepotrebujem.. » www.protein.sk/elite-whey-prot... este si davam glukozu do kokteilov.. teraz som si kupil kreatin monohydrat.. som zvedavy co to spravi.. sak co to uz mam odcvicene..
@heyou neviem ci je to zatie peniaze najlepsia volba ,prebehol som to jedným ockom a vidim tam cmf -ktore kili stoji 12euro (4kila 48euro) a su tam spomenute nejake aminokyseliny ktore niesu vobec vypisané a ak su tma nejake tak amtematicky mi vychádza ze ten aminokyselinofý profil v jednej dávke bude viac nez mizerný v 31g sa nachádza 24g bielkovin +2g uhlohydrátov + tuky 1,5 +sodik 0,5g cize my vychádza cca 2grami aminokyselín na dávku co je dost mizerné ...
ale su tam ja plusi dost dobrá velkost tukou v proteine (ktore su potrebne pre lepsiu vstrebatelnost) dost nízky sodík na cmf-ko
kreatin monohydrad by som ti odporucil kupit z 4fitness nakolko klasicke kreatiny monohydraty su zlozene z 99% z tejto suroviny oohatene mozno o nejake bezvyznamné vitamíny urcite ho uzivat z maltou alebo glukozou a ked ho budes brat tak sa snaz mat prijem sacharidov 4-6g na kilo vtedy zaslape najlepsie minimalne rok -rok a pol ked cvicim ma najvecsiu ucinnost
no myslim ze je to doverihodna firma chalanis tad eberu uz vyse roka ale ekd si vyziadas test o pravdivosti nutricných hodnot tak by ho mali mat aj osvedcenie sme v EU aj cesi su nemozu predavat muku stilmass bol testovany v MF cital som clanok ale myslim ze 4fitness je doverihodná strránka
citujem "dnes mi došli hmbčka zo stránky 4fitness v praškovej forme, a musím povedat že vačší hnus a kentus som nejedol.. je to vrchol hnusoty, praškové bcačka sú oproti tomu dezert Very Happy ale k téme , je to naozaj výhodna kúpa od nich
najlacnejšie hmbčka na trhu sú od aktivlabu 230tbl za cenu 32 eur, jedna tableta ma 1 gram to nám vychádza 230gramov za 32 euro...
od čechov som si hmčka kúpil v prášku 200 gramov za 8.5 Euro !
vrelo odporúčam, akurát tá chuť cez to sa človek jednoducho musí preniesŤ.. Wink maju tam aj iné pecky ceny napr arginín 250g vyjde okolo 12 euro,,, take niečo na slovensku nieje možne nájsŤ najlacnejšie sú od stillmasu 250g 17 euro,,, to je ušetrených 5 eur
alebo bcačka ma vyšli 500g 19 euri... lcarnitín tiež brutálna cena,,, v praškovej forme 300g za brutálnych 17.5 euro
najlacnejší cranitín na trhu samozrejme od activ labu stoji 20 ečiek za 135 tabliet 600 miligramových,, to máme 81 gramov 20 eur...
ja mám 300 gramov carnitínu za 17.5 ,, a to by si dalo ešte vela rozprávat
som velmi spokojný, v utorok som im poslal peniaze včera mi poslali zasielku z brna, a dnes som to mal doma kuriérom... no odporúčam kto chce nakúpiť lacno a dobre
tymto určite nerobím reklamu, ale chcem aby ludia vedeli , že sa da nakúpiť lacno a dobre... prečo platit za distribuciu velkoobchodom malobchodom a neviem komu všetci si za to len pridavajú svoju maržu,,, ked to možme mat priamo od výrobcu
klasika...nejaky protein,mozes si dat aj kreatin a samozrejme nezabudaj na glukozu...ja som za polroka pribral cca 10 kg na vahe,ale pribudol mi aj nejake to sadlo okolo brucha...ten mozes zas zhodit napr. pomocou CKD diety
ps...nechapem tych ludi,co vravia,ze su to vsetko blbosti...videl som toho dost...bez tych doplnkov to ide strasne pomaly a navyse si musis kupovat kopu jediel,co ta vyjde viac ako nejaky 3,5 kg kyblik proteinu....btw,tieto veci su uz dlho na trhu a bolo dokazane,ze nie su skodlive pokial ich uzivas tak ako mas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale su tam ja plusi dost dobrá velkost tukou v proteine (ktore su potrebne pre lepsiu vstrebatelnost) dost nízky sodík na cmf-ko
kreatin monohydrad by som ti odporucil kupit z 4fitness nakolko klasicke kreatiny monohydraty su zlozene z 99% z tejto suroviny oohatene mozno o nejake bezvyznamné vitamíny urcite ho uzivat z maltou alebo glukozou a ked ho budes brat tak sa snaz mat prijem sacharidov 4-6g na kilo vtedy zaslape najlepsie minimalne rok -rok a pol ked cvicim ma najvecsiu ucinnost
citujem "dnes mi došli hmbčka zo stránky 4fitness v praškovej forme, a musím povedat že vačší hnus a kentus som nejedol.. je to vrchol hnusoty, praškové bcačka sú oproti tomu dezert Very Happy ale k téme , je to naozaj výhodna kúpa od nich
najlacnejšie hmbčka na trhu sú od aktivlabu 230tbl za cenu 32 eur, jedna tableta ma 1 gram to nám vychádza 230gramov za 32 euro...
od čechov som si hmčka kúpil v prášku 200 gramov za 8.5 Euro !
vrelo odporúčam, akurát tá chuť cez to sa človek jednoducho musí preniesŤ.. Wink maju tam aj iné pecky ceny napr arginín 250g vyjde okolo 12 euro,,, take niečo na slovensku nieje možne nájsŤ najlacnejšie sú od stillmasu 250g 17 euro,,, to je ušetrených 5 eur
alebo bcačka ma vyšli 500g 19 euri... lcarnitín tiež brutálna cena,,, v praškovej forme 300g za brutálnych 17.5 euro
najlacnejší cranitín na trhu samozrejme od activ labu stoji 20 ečiek za 135 tabliet 600 miligramových,, to máme 81 gramov 20 eur...
ja mám 300 gramov carnitínu za 17.5 ,, a to by si dalo ešte vela rozprávat
» www.4fitness.cz
som velmi spokojný, v utorok som im poslal peniaze včera mi poslali zasielku z brna, a dnes som to mal doma kuriérom... no odporúčam kto chce nakúpiť lacno a dobre
tymto určite nerobím reklamu, ale chcem aby ludia vedeli , že sa da nakúpiť lacno a dobre... prečo platit za distribuciu velkoobchodom malobchodom a neviem komu všetci si za to len pridavajú svoju maržu,,, ked to možme mat priamo od výrobcu
» www.4fitness.cz /images/Nova/pyramida.gif
"
ps...nechapem tych ludi,co vravia,ze su to vsetko blbosti...videl som toho dost...bez tych doplnkov to ide strasne pomaly a navyse si musis kupovat kopu jediel,co ta vyjde viac ako nejaky 3,5 kg kyblik proteinu....btw,tieto veci su uz dlho na trhu a bolo dokazane,ze nie su skodlive pokial ich uzivas tak ako mas