Ja som chorobne neistý a normálne ma zmiatol jeden test na internete.A pritom viem úplne na 10000% istý že je to minulý čas a proste to viem.Len som bol zvedavý že ako vy.
Proste ten test je spravený tak,že aj keď to máš dobre tak to označí ako zle aby si si objednal kurz angličtiny.Rozumiete?Proste podvod.
Ja som to skúšal niekoľko krát a nikdy nedosiahnente viac ako 7 bodov.
sak to teraz skusam a to dokedy budem robit tie testy? som na tretom a furt mi tam vypisuje, ze dosiahli ste viac ako sest bodov, pokracujte...bla bla...dokedy kriste?
tak prve neviem ,ale druhe je podla mna hasn´t.Nerad chodil do skoly ked bol mlady.Nemat rad hasn´t like.Has preto lebo je to tretia osoba.Ale niesom si celkom ista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a to druhe no dpc som dosla
did sa pouziva ako pomocne sloveso so slovesom do v jednoduchom minulom case v druhej vete ten isty cas pri tvoreni zaporu.
Proste ten test je spravený tak,že aj keď to máš dobre tak to označí ako zle aby si si objednal kurz angličtiny.Rozumiete?Proste podvod.
Ja som to skúšal niekoľko krát a nikdy nedosiahnente viac ako 7 bodov.
Tu je to,len to skúste.
» www.bernies.sk/index.php?mnu=4...
a druhé je didn´t....don´t tam byť nesmie lebo je to tretia osoba a hadn´t sa nehodí...tá veta by nemala zmysel...
as simple as it is
jojo, neďaKujte..
didn't - tiez minuly...nerad chodil do skoly ked bol mlady
didn t-pst
2) didn´t
- minuly cas
23. ...aj ja si myslim!
...lebo inak to byt nemoze