Je podľa Vás rozumnejšie kúpiť zvukovú kartu (teraz mám integrovanú) alebo slúchadlá? Ak znie Vaša odpoveď "zvukovú kartu", prosím, doporučte nejakú do [u]100€/2500Kč (okolo)[/u], využívaná by bola na h
SteelSeries Siberia V2 mám ich už dlhú dobu precestovali toho veľa stále fungujú ako nové zvuk skvelý mikrofón vlastne schovávaš do slúchatiek takže ti zavadziať nebude
A myslíš, že tam bude fakt poriadny rozdiel oproti tým, ktoré mám teraz? Ono nejaký obrovský cenový rozdiel tam nie je, tak či je ten zvuk fakt taký skvelý.
bude určite stačí sa už pozrieť iba na frekvenčný rozsah ak nie na ďalšie veci.
+ keď si hráč mal by si sa zamerať na to aby si mal pokryté celé ucho aby ťa nevyrušovalo okolie a sústredil sa na zvuk a k tomu aby ťa po dlhých hodinách hrania neboleli uši a krk z ťažkých slúchadiel ... to čo máš ty sa podľa mňa len tvári ako herné slúchadlá ... tam išlo asi skôr o dizajn
Beats určite na hranie nie sú Myslím že ty chceš 3d zvuk (počuješ odkiaľ sa strieľa) , ktorý je dostupný u všetkých sluchadiel, o zvukových kartách si nie som istý. Ja osobne mám tieto, a vôbec si nesťažujem » sluchadla.heureka.sk/creative-tactic... (Dostupné su aj lacnejšie aj drahšie verzie, s koncovkou Alpha a Omega)
jojo, chcem ich na na fps hry (taký BF3) a dosť sa mi zapáčili tie SteelSeries Sieberia V2, všade ich chvália, majú veľmi dobré recenzie a našiel som ich aj za dobrú cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
+ keď si hráč mal by si sa zamerať na to aby si mal pokryté celé ucho aby ťa nevyrušovalo okolie a sústredil sa na zvuk a k tomu aby ťa po dlhých hodinách hrania neboleli uši a krk z ťažkých slúchadiel ... to čo máš ty sa podľa mňa len tvári ako herné slúchadlá ... tam išlo asi skôr o dizajn
osobne odporúčam
Inak celkom sa mi začínajú páčiť SteelSeries Sieberia V2, všade je poriadne chvália.
Ale do 100€ sa s nimi určite nezmestíš a neviem či sú dobré na hry...
Razer Carcharias
Slúchadlá AKG GHS 1 (vraj najkvalitnejšia značka slúchadiel z pomedzi Razer a SteelSeries)
SteelSeries Siberia V2 USB (hrozne veľa ľudí ich chváli)
Podporujú 7.1, 5.1, EAX a podobné srandy?