no, najskôr iba na ceste vedľa záhrady, v ktorej bola čerešňa
a keďže som niekedy zdatný vymrnčávator, tak potom dostal niekde nejaký čerešňový kvet za týmto účelom a dal mi pod ním pusu s veľa smiešnymi komentármi, akože:
"tak aha, chcela si pusu pod čerešňou, tu dám nad nás kvet, hen, pusa, tak, hotovo a už o tom nehovor a buď spokojná, tak!" a potom mi dal strašný buchnát do chrbta jak nejakému kámošovi
dostala som pod tou najkrajšou v okolí, a aj keď pršalo, tak to bolo super, lebo bola tak husto rozkvitnutá, že na nás nie. páči sa mi, že priateľovi záleží na takýchto drobnostiach a vzišlo to z jeho iniciatívy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
drzim palceky
za novú :p
:happy:
Ale keby ame nasli peknu ceresnu, dame si aj pod nou .
a keďže som niekedy zdatný vymrnčávator, tak potom dostal niekde nejaký čerešňový kvet za týmto účelom a dal mi pod ním pusu s veľa smiešnymi komentármi, akože:
"tak aha, chcela si pusu pod čerešňou, tu dám nad nás kvet, hen, pusa, tak, hotovo a už o tom nehovor a buď spokojná, tak!" a potom mi dal strašný buchnát do chrbta jak nejakému kámošovi