za troška moc hlučnú párty na školskom dvore našej základky.ktovie či to bola pokuta za hluk alebo za pitie na verejnom priestranstve (ozaj ľudia, aj vo vašom meste existuje taká hlúpa pokuta, za pitie alkoholu na verejnosti?)
Za zákaz odbočenia vľavo. Na mieste kde sa v ľavo dá odbočovať ale len keď ide semafor ešte aj značka je na mieste tak že normálny človek sa pozerá na druhú stranu či niečo nejde takže som sa pekne zaradil do vyznačeného odbočovacieho pruhu. Vždy som bol v tom že sa tam odbočiť dá lebo som odtiaľ auta videl odbočovať. Fakt kravina na takej prehľadnej a o pol dvanástej v noci "frekventovanej" križovatke dať zákaz odbočenia vľavo(okrem autobusov) keď je tam aj odbočovací pruh. A to za to mohla byť pokuta až 60eur. Nakoniec som ale platil 33 :/. Aj tak rana pod pás keďže teraz nemám brigádu :/
uz davno ked som nemal vodicak a isiel na motorke bez papierov a bez prilby ked ma chceli zastavit tak som to otocil a este dlho im utekal, potom ma dobehli a ked vytahovali pistole som zastavil okrem pokuty mi zobrali ventilky a fajku takze domov som to tlacil
Takže kde začať? Od detského veku to boli upomienky do knižnice, veď to poznáte A teraz? Priechod cez železničné koľaje na mieste na to uspôsobenom, no nie podchodom, ktorý bol niekde v paži zašitý a keď mi už išiel vlak, nehľadal som ho A potom raz ešte pitie na verejnosti, veď to poznáte... Ale ináč nič viac myslím
Za to, ze sme udajne chceli skocit pod vlak Pili sme vonku a hulakali, niekto na nas zavolal policajtov, ale my sme sa uz davno predtym presunuli inde, cize na nas nic nemali, tak si museli nieco vymysliet. Preco prave takuto kokotinu, to uz netusim
nedanie prednosti chodcovi prechádzajúceho cez prechod pre chodcov, ktorý mimochodom nebol a ešte stále nie je označený zvislou dopravnou značkou, "nezastavenie na STOPke" (mojou vinou nebránil som sa), nekompletná PVV (povinná výbava vozila - chýbalo mi píííp ťažké lano)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale inak ešte som nedostal pokutu za nič, ha!
- alkohol na verejnosti
- rusenie nocneho kludu
- prekrocenie rychlosti
- od revizora este
a to je asi vsetko ak sa pamatam
zalozenie ohna na zastavke
pitie alkoholu na verejnosti
a za curanie v strede 4 prudovej krizovatky
Nebyť Microsoftu, označila by som Dopravný podnik za pôvodcu univerzálneho zla.