Ahojte, dneska mi prišiel tento e-mail. Čo myslíte je to dôveryhodné? Ja si myslím, že aj hej lebo mi napísal jeho e-mail aj tel. číslo. Prečo by to niekto robil, kebyže klame? Zvláštne mi ale príde, prečo si vybral práve mňa a z kade zohnal môj email? Po
@petoooooooooooo nie, predtým ako mu zavoláš si vygoogli a prečítaj čo je spam, scam a phishing, až potom mu zavolaj a poskytni všetky údaje ktoré potrebuje.
presne ako vravi @midnight Presne taketo maly z NIGERIE posielau vacsinou osobam ktore davali nieco na bazos a potom mu napise nejaky clovek ze to chce kupit pre svoju tetu v Nigerii alebo niekde v 3tej krajine kde nefunguju zakony ty to tam posles, on ti ma akoze poslav velke love a hadaj co, neuvidis ani tovar ani hotovost ... kasli na to .. vzdy si pamataj
"vsetko co vyzera prilis dobre na to aby to bolo pravda, tak to pravda nebyva " - The hustlers abo tak sa volal nejak ten serial na spektrume
@petoooooooooooo lebo si chytrak... bohvie na co to teraz pouzije... jak si si mohol pane Boze mysliet ze ti da cudzi clovek len tak 10kk dolarov omg??!?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hned tam volaj, je to tvoja zivotna sanca
takéto maily mám pravidelne, tým, že im dáš svoje údaje ti ukradnú identitu, takže sa s nimi skontaktuj
@hoperpohroma dobre si dala
"vsetko co vyzera prilis dobre na to aby to bolo pravda, tak to pravda nebyva " - The hustlers abo tak sa volal nejak ten serial na spektrume
» www.mojasvadba.sk/forum/mojasvadb...
ako ste sakra vedeli že to je odrb?
Ako môže 19 ročný chalan skočiť na niečo takéto?
ale to zacenzurovane centrum ma zabilo
inak po @15 a @17 mi toto pride ako celkom luxusny trolling bodaj by aj bol