@rytmaus že je v karanténe znamená že už je prakticky odstránený, proste odizolovaný od zvyšku compu a dát, okrem toho keď ti to vyhodilo oznam že ho máš, tak si mal v tom okne voľby, že Umiestniť do karantény, a Odstrániť, mal si dať odstrániť. Ak si vieš otvoriť zoznam toho čo máš v karanténe, tak to sprav, klikni naňho pravým a mal by si mať odstraňovaciu možnosť, prípadne ho v tom zozname označiť a niekde tam bude na to tlačítko. ak nie je, tak máš "smolu", ale nemusíš to riešiť. alebo si z toho zoznamu zisti kde presne a aký súbor to je, a zmaž ho.
@rytmaus ježiš nie, nestačí, musíš fyzicky zapáliť celý počítač a to čo zostane zakopať 30 metrov pod zem, preto som ti napísal že ho stačí dať odstrániť, veď samozrejmá vec, nie?
No zapnem ho ale plochu mam prazdnuuuuuu nic tam nevidno iba obrazok na ploche co som mal nastaveny a ked dam ctrl alt delete tak sa viem dostat k mojim veciam a mam tam vsetko.
čo môžem v takomto prípade robiť??ako mám postupovať aby mi šlo všetko?? prosííííííííííííííííííííííííííím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Jasné, s ostatnými koňmi sa tam budú jebať a potom ti z PC výjde osemjan a pozabíja ti rodinu...
Premýšľaj trochu..ked' je v karanténe tak sa odtiaľ nemôže svojvolne dostať
Dostal som trojskeho kona ale v druhom pc.
No zapnem ho ale plochu mam prazdnuuuuuu nic tam nevidno iba obrazok na ploche co som mal nastaveny a ked dam ctrl alt delete tak sa viem dostat k mojim veciam a mam tam vsetko.
čo môžem v takomto prípade robiť??ako mám postupovať aby mi šlo všetko?? prosííííííííííííííííííííííííííím