Mám 14 rokov,som veľmi hyperaktivna,mám pokarhania v škole,vždy odvrávam doma aj keď potom ma to mrzí,keď je neskoro...Nikdy na mňa neplatilo slovo a vždy keď niečo zrobím dostanem na zadok,keď rukou tak na holý a najčastejší prostriedok je varecha...Dnes
samozrejme a najzabevnejsie bolo ze to nebolo ani citit a vzdy sa varecha zlomila znie to ako tyranie, ale bolo to zabavne a najradsej mam ked sa konal podobny trest a clovek sa nemoholk prestat usmievat a to rodica este viac nahneva
Nie iba remeňom a rukou... vždy ma chytal záchvat smiechu lebo ma nič nebolelo a oco sa chudák tak snažil; no keď som mal už okolo 15 rokov tak sa ma otec začal báť a rešpektovať ma, odvtedy sa ma už ani nedotkol.
Veľakrát ! a to som len zvýšila hlas, inak som ani nechodila vonku, mala samé 1 , nepila, nefajčila, nemala frajera, chodila som do kostola, bla bla .. A teraz som zlá ale matka nechápe, že 20 mám a dakedy mi strelí, čo už.
Ja ked som bola menšia parkrat som dostala aj remeňom a aj facky lietali ja by som si nemohla dovolit meskať ani pol hodinu a uz by som mala vynadane a zaracha O.o nie to tyždeň ako ty to by som sa už radsej domov nevratila keby som toto urobila..oni by uz volali policiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale prídeš mi ako fake
Moji rodičia sú skvelí a vychovali výnimočné decko
ako 6 ročná
tiež ma to poznačilo
ako tak rozmýšľam, mňa asi poznačí všetko
vsetko co to tu pises je proste strsny fake to inac nejde