@torpedo08 zatial nastastie nie, nemam az tak dramaticky, okolo 80 mam a bude to netrenovanostou, prekonanymi infekciami a tym, ze som zena, ale tlak mam uplne normalny
@mariquittka mne sa zda byt 80 este akurat no bol som na pohotovosti ked mi uz srdce islo vyskocit tam mi pichli injekciu do riti a dali liek a potom uz som musel ist k doktorovi a ten mi predpisal lieky a tie uz beriem odvtedy
@torpedo08
A ti aj zistili z čoho to? Ja som ako decko mala šelest a aj na kardio som chodila, ale už mizne a nebola som tam asi 10 rokov, ani netreba už vraj
@mariquittka ani nie proste len tak to mam a hotovo ale dost k tomu urcite prispieva nezdravy zivotny styl a aj dedicne to asi moze byt lebo aj otec aj mama maju vysoky tlak a mama aj pulz tiez casto
@mariquittka@torpedo08 skúste začať cvičiť a robiť kardio.. na začiatok kľudne rýchlu chôdzu ja odkedy som začala cvičiť tak mi klesol z cca 65 na 55-57
@torpedo08 keď som bola darovať krv, tak sa ma spýtala lekárka či sa venujem športu a ja že áno, že si idem sem tam zabehať alebo tak a povedala že vidno a že srdce sa viac šetrí keď je nižší tep
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Fuha, no to dost, to si bol aj v nemocnici? Ja som v klude mala max.100, inak priemerne tych 80 a pride mi to vela
A ti aj zistili z čoho to? Ja som ako decko mala šelest a aj na kardio som chodila, ale už mizne a nebola som tam asi 10 rokov, ani netreba už vraj
jj, kardio je super, bicykel, tanec aj rýchla chôdza, len beh mi voľako nejde