@drejka mne sa tak zdá, že tých násilných činov robí až nejako podozrivo veľa bývalých policajtov.....v basách su odsúdení poprepajaní s bacharmi a to je zle.....filip
@@ drejka - aha.... ten Kračuník? Tak tomu sa hovorí ´just. omyl´... Nezmyslená sa mi téma zdala vďaka bulvárnemu nadpisu témy (recidivista), pretože recidivisti sú zásadne v II. resp. III. nvs a nemajú v 99% šancu na nejaké krátkodobé prerušenie trestu. V tomto prípade očividne pochybil asi nielen súd, ale predovšetkým personál väznice... vykopnúť väz. psychológa, vychovávateľa, riaditeľa väznice, minister odstúpiť a jemu úst. liečbu a min. 20 rokov bez možnosti prepustenia na podmienku...
@18@drejka - vidíš tam tie otázniky v 1. poste? Prepáč, že som si nešiel okamžite po prečítaní nadpisu vyhľadať relevantné informácie... Inak poniektorí ľudia majú o.i. aj iné povinnosti, než sledovať počas celého (včerajšieho) dňa spravodajstvo v TV alebo na nete... k téme som sa vyjadril v @15
@22@drejka - ach jaj...predovšetkým - nemám vo zvyku byť presne o 19:00 resp. (19:30) napáskovaný pred TV... jednoducho mi to včera uniklo.... a? Chápem, že ťa táto informácia pobúrila, len nechápem, prečo považuješ za nonsens, že niekomu môže v reálnom čase aktuálne nejaká info uniknúť...
No a k téme - prečo vykopnúť psychológa? Pretože nech sú momentálne tvrdenia akékoľvek , psychológ je jedným z ľudí, ktorí sa podpisujú pod KPT... prečo vychovávateľa? Ten je prvým, kto KPT navrhuje a tiež podpisuje. A prečo minister? Je zodpovedný za svoj rezort a hovorí sa tomu (v zahraničí) ´politická kultúra´
@28@drejka - chapeme len som reagoval na tvoj ironický ´tón´ v 1. poste...
k príspevku @28 pozri príspevok @15 - keď chceš byť dôsledná, spomínal som troch a nie dvoch pokiaľ ide o referentov režimu, tých je viac, ale pod konečné rozhodnutie sa podpisujú štyria - zabudol som na bezpečáka (neviem, možno sa to zmenilo a podpisujú sa aj referenti)
A k tej polit. kultúre - nie je nijakou výnimkou (v záp. krajinách), že odstupuje minister príslušného rezortu pri menej závažných okolnostiach či prešľapoch - či má alebo nemá - to je vec názoru, v každom prpade je to zlyhanie rezortu, za ktorý je zodpovedný...
@47@tunidlo - už som svoj názor na túto vec vyjadril vyššie... tam, kde sa väčšinou pohybujem, je takéto niečo pomerne zaužívaná prax - zmena vo vedení rezortu, následne zásadné zmeny v rezorte...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
tie ženy si to nezaslúžia, trauma na celý život
» korzar.sme.sk/c/5580940/polic...
» korzar.sme.sk/c/5581843/muz-k...
@salora veru u nás!
filip
Kristi
No a k téme - prečo vykopnúť psychológa? Pretože nech sú momentálne tvrdenia akékoľvek , psychológ je jedným z ľudí, ktorí sa podpisujú pod KPT... prečo vychovávateľa? Ten je prvým, kto KPT navrhuje a tiež podpisuje. A prečo minister? Je zodpovedný za svoj rezort a hovorí sa tomu (v zahraničí) ´politická kultúra´
a ty by si bola rada?
ale asi založím ja diskusiu ohladom tvojej osoby, len neviem, či je to dovolené.
k príspevku @28 pozri príspevok @15 - keď chceš byť dôsledná, spomínal som troch a nie dvoch pokiaľ ide o referentov režimu, tých je viac, ale pod konečné rozhodnutie sa podpisujú štyria - zabudol som na bezpečáka (neviem, možno sa to zmenilo a podpisujú sa aj referenti)
A k tej polit. kultúre - nie je nijakou výnimkou (v záp. krajinách), že odstupuje minister príslušného rezortu pri menej závažných okolnostiach či prešľapoch - či má alebo nemá - to je vec názoru, v každom prpade je to zlyhanie rezortu, za ktorý je zodpovedný...
Kocúrkovo...
Hovoriť sa tomu môže ako chce, ale aký má zmysel, aby v takomto prípade odstupoval minister?
Ten na to predsa nemal žiadny praktický dosah, aký má takáto politická kultúra pozitívny účinok?
To sa rovno môžu ministri striedať na dennej báze, vždy, keď nejaký ich podriadený pochybí, aj keď oni na to nemali dosah ...
Samozrejme, že vec názoru, len mi ten tvoj môžeš skúsiť priblížiť, lebo takto mi to pripadá ako úplne zbytočná a v podstate hlúpa vec ...
Ale ja by som rád videl aj zmysel toho, nie len apriórny dôvod o zaužívanej praxi ...
Teda ak sa za to staviaš a tvoje vyjadrenie o odstúpení toho a toho nebolo len opisom, čo sa bežne deje, ale to bolo niečo ako tvoje želanie ...