jeeej... budúca spolužiačka teda... takmer na akú fakultu? ja ti s intrákom moc neporadím, lebo ja som z ba, ale pokiaľ viem, naši to vybavujú už od polky augusta... fakt neviem, či je ešte nejaká šanca, že ho dostaneš. ale never mi, ja fakt netuším
neviem, ci ta nedaju do Mlynskej doliny tusim Mladost su intraky STU... no co, ja sa do toho nevyznam, nesom z BA, ani tam nestudujem, len som tam byval cez leto. inac, web je: » www.mlyny.sk/...
Ja idem tiež na STU FChPT, prijali ma v 1. kole, ale aj tak bolo potrebné, aby som kvôli intráku poslala žiadosť najneskôr do 15. júla. FChPT má intrák Mladá garda (garda.sk), ale voľné miesta už takmer na 100% nemajú. Skús si podať žiadosti na všetky bratislavské intráky. Možno, keď motyka vystrelí, nájde sa nejaké voľné miesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mam taky pocit ze na STU stavebnej to urcuje studensky padlament ci ako sa im hovori ...aj ked teda prerozdeluju to pekne divoko vraj ...
neviem, či majú všetky fakulty rovnaké intráky. najviac mojich je na bernoláku, tak čekni ich stránku » www.bernolak.sk/...
akože, práve som si tam prečítala, že na beánii bude elán?? no FUJ FUJ FUJ. takže toho roku asi nepôjdem