Dotaznik na tému školské jedálne a kantíny Úloha do školy.
Dotazník možete vyplniť aj keď nevyužívate jedáleň v škole, ale napr. vývarovňu, jedáleň na internáte a pod.
Ďakujem » goo.gl/forms/TEyF0ZAYD...
niektoré odpovede si si mohol odpustiť, napr. odpoveď "radšej nechcem vedieť, aké mäso podávajú v jedálni" do akademickej práce nepatrí a nie je ani vtipná.
a keď si má človek vybrať medzi "áno" "nie" "niekedy" a "vždy", tak pokiaľ sa stravuje, tak mu na to sedia minimálne dve možnosti a taký výstup asi z dotazníka nechceš.
identifikačné otázky (pohlavie atď) patria na koniec, ale to je len taký detial.
strašne zlý dotazník . smiley:
hned som skončila na začiatku elbo som to chcela aplikovať na jedáleň na sš a že: kolko jedal mate na vyber....: 2,3,4 a viac... . smiley: ty vole jedno .D bez možnosti úteku
@conox jo, asi to netreba brať vážne. ja som ti len napísala pár vecí, ktoré keď spravíš inak, tak to bude vyzerať profesionálnejšie. to len niekedy do budúcna, keby si robil nejakú prácu, na ktorej ti bude záležať
samozrejme ze to chapem a vazim si tipy a pripomienky... len tento dotaznik je pre mna uplne zbytocny a je to iba uloha do skoly (pri ktorej je fakt jedno ake to bude, mohol som tam dat 3 otazky a konec)
Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a keď si má človek vybrať medzi "áno" "nie" "niekedy" a "vždy", tak pokiaľ sa stravuje, tak mu na to sedia minimálne dve možnosti a taký výstup asi z dotazníka nechceš.
identifikačné otázky (pohlavie atď) patria na koniec, ale to je len taký detial.
hned som skončila na začiatku elbo som to chcela aplikovať na jedáleň na sš a že: kolko jedal mate na vyber....: 2,3,4 a viac... . smiley: ty vole jedno .D bez možnosti úteku
ale keď i want it all! chcem na všetko dopovedať .D
suhlasim.... prikyvnem, stáva sa . smiley:
Dakujem