Byť na Slovensku, asi by som tam dal, že ma týrali, ale napriek tomu, že som zažil istú formu ponižovania, nie priam strach o ich pozíciu či nemožné úlohy, skôr išlo o dojebávanie za veci, nad ktorými som nemal kontrolu, ale mohli za ňu iní debilní kolegovia, či samotní vedúci, ktorí požadovali po zamestnancoch pracovať za dvoch, pričom osobe platia za jedného. Odkedy som v zahraničí, spoznal som drobný bossing, piča to bola unikátna, no v súčasnej práci som spokojný.
@sianagirl245 - Tak ak si niekedy uz pracovala/pracoval, mozes uviest skusenost aj z minulosti..aku mas.
A do kolonky praca (otazka c. 4) daj iba: ine..
Dakujem
@savvym - ahoj.
Ja som v praci tiez uz zazila bossing, preto som si danu pracu aj vybrala.
A vyplnit mi mozes dotaznik, i ked si uz toho casu v zahranici. Som inak rada, ze teraz mas uz OK pracu, a aj fajn podmienky na jej vykonavanie.
Dakujem za vyplnenie dotaznika. Ahoj
@sianagirl245 - ahoj, mozes kludne uviest aj svoje skusenosti z brigady. Ved si tam predsa pracovala..akurat ze to bola brigada a nie napr. na zmluvu, trvaly prac.pomer atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
kedze nepracujem asi ti to vyplnit teda nemozem :/
A do kolonky praca (otazka c. 4) daj iba: ine..
Dakujem
Ja som v praci tiez uz zazila bossing, preto som si danu pracu aj vybrala.
A vyplnit mi mozes dotaznik, i ked si uz toho casu v zahranici. Som inak rada, ze teraz mas uz OK pracu, a aj fajn podmienky na jej vykonavanie.
Dakujem za vyplnenie dotaznika. Ahoj