Cauteee...buduci rok maturujem a cez tieto prazdniny by som sa chcela nejake veci doucit formou ze by sme sli niekam na kavu a konverzovali by sme...nemusite vediet extra po anglicky len tak aby som sa s vami mohla rozpravat a nejak dostat do krvy jazyk.
Mivel ezt a betegséget vírus okozza, az antibiotikum nem hat, a kezelés ezért a tünetek enyhítésére irányul. A beteget a fertőzőosztályon kezelik, gyógyszert kap a fejfájás, a magas láz és az agyduzzanat ellen. A védekezés egyedüli hatásos módja a védőoltás, ami nemcsak a fertőzött területen élőknek vagy dolgozóknak ajánlott, hanem általában mindenkinek.
alebo si surovo zaplat konverzacne hodiny u lektora,vela "obycajnych studentov" s b2 si zoberu 10 eur za doucovanie ale mozes zohnat aj kvalitneho lektora ako ja ,mal som rodeneho anglicana a jeho zenu slovenku samozrejme plynule anglicky hovoriacu za 10 e za hodinu,a naozaj to pomohlo,hodina tyzdennee a za 2 mesiace som zacal rozmyslat v anglictine,a prestal som prekladat zo slovenciny čo je zaklad,a čo je najlepšie,vysvetli ti co chceš gramatiku,frazy,jednoducho všetko naozaj odporucam,ak myslis anglcitin vazne tak sa nazaj oplati zainvestovat peniaze do toho aby sa anglictina nestala cielom ale iba prostriedkom ku ziskaniu ciela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov