Nuž... ide o to, že sa dostávam do zúfalstva.
S priateľom sme spolu deväť mesiacov, a on nedokáže - jednoducho nevie- veriť. Aj by chcel... lenže z jeho posratého detstva sa mu do duše dostal nejaký posratý múr, a cez to sa nejak neviem prebúrať. Myslím,
..budem asi hnusna,ale ked ti neveri a este podla mna v dost podstatnych veciach, ze si ho nepodviedla, je to bieda..moja kamaratka zaziva teraz to iste...a poviem ti, zda sa mi, akoby cely cas bola smutna a plakala..a dost ju to ubija..neviem ti poradit, ked nie je dovera, nemoze byt vztah..moj nazor..
ked si hocikto vypije, tak ma vacsinou blbe reci o nicom ale ked nie je dovera, vztah nema zmysel...aby si vsetko overoval na dva krat? to musi strasne ubijat
@6 hm... ja si nepripadám ako celý čas smutná a že by som plakala... ono máme fakt pekný vzťah, kým to naňho nepríde - takýto stav a potom rieši kraviny...
@7 no však de o to, že inokedy ich nemáva, len keď si vypije ale vtedy mi to pripadá, akoby to v sebe dusil a dusil a s nejakým tým pohárikom to vylezie na povrch...
..tak ked su to len stavy, myslim, ze to ma kazdy, aj ja ich pri priatelovi mam, aj on pri mne ...len si to zle vysvetlila troska..pochybnosti mame obcas kazdy...
@12 áno, stavy... ale také intenzívne že vtedy neviem, čo si mám niekedy o tom myslieť akože, na druhý deň je zas všetko v pohode, a on sa mi 35x ospravedlní za to, čo vravel predošlý deň... ale vravím, vtedy to vyzerá ako výbuch nejakej tej podzemnej lávy, neviem neviem... ale ja stále dúfam, že sú to fakt len stavy (čo asi aj sú) ale... človek asi nikdy nevie
@15 a toto je kameň úrazu - AKO mu mám vysvetliť, že sú to LEN priatelia?? lebo oni tu boli pred ním, a sú tu stále, a ja nemám dvakrát v pláne sa ich vzdávať...
@17 no áno, to sa vraví o víne...aj o vodke?
Nie nie... lebo kto ho pozná by ti vedel povedať, že keĎ si vypije je to o 180° iný človek... nespoznáva ho vlastný brat. Akoby si vypol spínač...
moja kamaratka chodi s frajerom 2,5 roka a on jej stale neveri... napriek vsetkemu, ze je dobry a super, ti poviem jedno..bude sa zmeni a zacne ti verit, alebo sa nanho vykasli.
jr to krute, ale sama sa na to prizeram 2,5 roka ako kamosku tyra..a slova "Kazdy ma chyby" su sice pekne, ale vztah je o kompromisoch...a vsetko sa da, ked sa chce..
@20 aj keď mi niekedy preblesne hlavou len tak okrajovo, že by som sa naňho mohla vykašľať, hneď to zavrhnem.. z viac dôvodov, milujem ho, on mňa, zniesol by mi modré z neba... a toto mi popri tom pripadá ako banalita. A pýtam sa sama seba, či ho nechám pre takúto hlúposť a poviem si že nie, veĎ je to len raz za čas... keď si to odmyslím, je to niečo úžasné.
ja chodim so svojou priatelkou uz rok a 8mesiacov a aj tak to na mna niekedy pride pochybnosti hoci viem, ze su hlupe, trapne a nepravdive. no jednoducho to pride. vtedy len potrebujem aby ma priatelka prefackala krivo sa na mna pozrela a zas som vpohode
myslim ze je to tym ze sa niekedy podcenujeme...nieje to o tom ze by som svojej priatelke neveril ide o to ze neverim sebe..myslim ze niesom pre nu dost dobry a preto ma moze podviest ale dufam ze si uz verim dostatocne aby som to uz nerobil a priatelka uz aj tak vie co ma v takych pripadoch robit..vsetci mame nejake vady, netreba hned cloveka zavrhnut len preto ze je na nom nieco ine ako na nas vsetko sa da pochopit ked sa chce...
@zalaskovany asi niečo takéto som potrebovala počuť, naozaj, ďakujem...
a vlastne sa to zhoduje aj s tou našou situáciou, tiež keď sme sa o tomto rozprávali, tak vravel veci v zmysle že si ma nezaslúži, že sa ráno prebúdza a bojí sa toho, že ho nechám pre niekoho lepšieho... tak teda to vyplýva z tohto?
chce to čas a trpezlivosť... a hlavne tú trpezlivosť. nemala by si mu určite vykričať že je debil a nech ti konečne verí lebo to s ním skončíš atď. proste ak ti na ňom záleží, nikdy mu nijak neublíž a on časom aj sám príde na to, že sa v tebe mýlil
@30 ale áno, toho sa držím, jedine tohto... že si to raz uvedomí.
A nikdy som mu nevykričala, že je debil... aj keď sa tak niekedy už naozaj správal a mala som na mále...
Neda sa mi nereagovat, ze ak ti na nom zalezi, nikdy mu nejak neubliz, on casom aj sam na to pride? Ako ked na to neprisiel po 9 mesiacoch, tak myslim, ze mu to tak lahko nedojde.
Chcelo by to len otvoreny rozhovor, osobne reci typu "nie som pre teba dost dobry, mas na lepsieho " pocuvat nemusim.
Kazdy ma sice svoje chyby a prave preto sa konci vacsina vztahov, ze po urcitom case tie chyby zacnu tomu druhemu az prilis vadit. A ked sa neurobi kompromis, neostava nic ine len rozchod.
dala si tomu uz asi dost casu..ale vzdy ked si vyzerie tak je uplne iny..asi ho budes musiet drzat dalej od chlastu co je skoro nemozne...raz pride taky vykon, ze to uz nevydrzis...
skor ci neskor ta to tak naserie,tie jeho sceny,ze uz sama za seba sa rozhodnes to s nim skoncit,nez by ta mal dalej takto ubijat s jeho ziarlivostnymi scenami a nedoveruj... to sa neda znasat navzdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nie nie... lebo kto ho pozná by ti vedel povedať, že keĎ si vypije je to o 180° iný človek... nespoznáva ho vlastný brat. Akoby si vypol spínač...
jr to krute, ale sama sa na to prizeram 2,5 roka ako kamosku tyra..a slova "Kazdy ma chyby" su sice pekne, ale vztah je o kompromisoch...a vsetko sa da, ked sa chce..
a vlastne sa to zhoduje aj s tou našou situáciou, tiež keď sme sa o tomto rozprávali, tak vravel veci v zmysle že si ma nezaslúži, že sa ráno prebúdza a bojí sa toho, že ho nechám pre niekoho lepšieho... tak teda to vyplýva z tohto?
A nikdy som mu nevykričala, že je debil... aj keď sa tak niekedy už naozaj správal a mala som na mále...
Chcelo by to len otvoreny rozhovor, osobne reci typu "nie som pre teba dost dobry, mas na lepsieho " pocuvat nemusim.
Kazdy ma sice svoje chyby a prave preto sa konci vacsina vztahov, ze po urcitom case tie chyby zacnu tomu druhemu az prilis vadit. A ked sa neurobi kompromis, neostava nic ine len rozchod.