kedysi som dôverovala.. ale som sa popálila ( z kamošky sa vykľula poriadna beštia ) a odvtedy si dávam na ľudí pozor (aj keď som taký dôverčivý človek čo sa rýchlo namotá)
nie, ani priateľom ani rodine, ani cudzím, ani sebe ...a je to tak najlepšie, brať všetko s rezervou a nenechať sa hneď všetkým strhnúť...nikdy človek nevie čo sa z koho (aj z neho samého) vykľuje...netreba veriť ničomu podľa mňa
Som veľmi naivná, ale úprimne niekomu dôverovať, veriť... To nie...
Ale zas keď si ma už dakto získa... Ostražitosť je v... Ďaleko... A potom príde sklamanie, depresia, niekto, kto ma z nej vytiahne, ja mu budem dôverovať a zas sa popálim...
doverujem mozno 10 ludom, z toho mozno 3/4 patria do rodiny.. pockat.. to som asi niekoho rozkuskovala.. ale to nevadi. matematika na vecer nie je zdrava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Kazdopadne ja verim uz iba jednemu jedinemu a tomu na 120%
Ale zas keď si ma už dakto získa... Ostražitosť je v... Ďaleko... A potom príde sklamanie, depresia, niekto, kto ma z nej vytiahne, ja mu budem dôverovať a zas sa popálim...
:/