So svojím partnerom som už skoro 1 a pol roka. Už dlhšiu dobu (asi od začiatku tohto roka) rozmýšľam nad rozchodom, ale stále ma niečo drží a ja si občas myslím, že je to už len závislosť a strach zo straty. Tiež si nie som istá, či mám na ten rozchod dos
"Potrebujem byť s niekým koho milujem omnoho častejšie a potrebujem, aby aj on mňa bral ako prvoradého človeka a aby si pre mňa vždy našiel čas."
O par mesiacov tu napise dajaky typek ze nechape preco ho nechala baba pretoze si vzdy na nu nasiel cas,dal ju na prve miesto vzdy jej splnil co jej na ociach videl
si veľmi mladá na to,aby si ročný vzťah zachraňovala už v 15ke (ak teda máš toľko rokov)... je očividné,že ťa to nenapĺňa a že nie si šťastná. Prešla som si niečím podobným,proste vidno,že tá láska nie je z tvojej strany "to pravé orechové" a len by si zbytočne celý koniec naťahovala,veď už len z toho čo tu píšeš cítiť,že ťa to už nebaví. Tak buď podľa mňa férová-aj k sebe aj k nemu a povedz mu čo si myslíš,čo cítiš,len sa s ním nesnaž byť zo zvyku či z ľútosti. To je to najhoršie,čo môžeš urobiť.
Ak máš byť vo vzťahu kde si lásku toho druhého musíš doslovne vynútiť, nie je ochotný nájsť si na teba viac času, musíš sa obmedzovať len ty... to asi ozaj nemá význam. Ste spolu ešte prikrátko na to aby sa ti takto málo venoval.
Volá ti málo? 2-3x do týždňa ti je málo?? ho nechaj dýchať.. čo by dala iná baba za to, aby jej volal chalan 2-3x týždenne... ako nič v zlom, podla mňa si necháš ujsť chalana a budeš potom revať.. jedného dňa, keď budeš mať problém nájsť si niekoho, kto by to myslel vážne, si naňho spomeň..
Ide o to, že on berie ten vzťah vážne a hovorí o tom stále ako na celý život a ja sa na niečo také cítim prílis mladá. - prepáč, podla mna si prijebana ...Tak lubiš ho kurva alebo nie? Totiž ak niekoho lubim tak si logicky prajem aby to vydržalo čo najdhlšie a nebudem sa obmedzovať, že som mlady a že sa nestem viazať...tak kurva nemaj vztah a ic rozkročiť nohy kazdemu druhemu..... PO druhe si sereš do huby, lebo na konci napises, ze chces byt pre neho prvorada...Sorry, som čil nadrbany tak ti to povim otvorene...si len dalsie jebnute decko čo nevie o čom vztah je..dobru noc
@karatehusky Už sme sa o tom rozprávali veľakrát a nikdy sa to nezmenilo.
@obsadiliminick Ja som to zo začiatku tiež tak brala, ale to boli asi len tie "ružové okuliare" čo ma zaslepili.
Teraz si to s ním už neviem predstaviť celý život. Možno keby sme boli starší, tak by to šlo, ale on mi príde strašne nezodpovedný a lenivý Keď niekam chcem s ním ísť, niečo podniknúť, tak jeho reakcia je väčšinou "moc sa mi nechce" a pod. A s kamarátmi ide samozrejme hocikam, kde ich to len napadne, bezo mňa... Ja mám tiež vo vzťahu rada trochu voľnosti, ale všetko s mierou.
@roryanne jaj kočka ale to treba napísať podrobnejšie, kde je problém...Lebo skutočne, keby mi baba povie, že sa chce rozísť s chalanom preto, lebo on ten vzťah berie vážne...tak neviem či by som ju vysmial alebo sa rozplakal
No pokiaľ to jen tak, že by aj mal čas, resp. že nieje časovo obmedzený, že nemá povinnosti, ktoré žial musí uprednostniť,...a pokiaľ bol upozornený a opakovane na teba kašle...to je iné vec...
Sám som podobnú chybu robil, že som pomerne často kašlal na drahú, našťastie mi pomohla uvedomiť si to a tera už je všetko tak ako má byť.. tak hodne zdaru
Skutočná láska by mala vyzerať tak, že každý dáva do vzťahu rovnako. Investuješ lásku a vráti sa ti dvakrát toľko.
Chcete byť čo najviac spolu a podriaďujete tomu svoj volný čas. Nevravím, že je správne že si sa vzdala nejakých aktivít, ktoré si mala kvôli nemu, to nie. Máš právo robiť veci, ktoré ťa bavia, takisto ako aj on.
A čo sa týka tej vety, že ti kvôli cestovaniu za ním neostávajú peniaze na kamarátov a zábavu tak....
to len dokazuje, že si ešte mladá na vážny vzťah Keď spoznáš, aké to je naozaj medzi dvoma ľuďmi, uvidíš, že tvoj priateľ bude pre teba predtsavovať aj kamaráta a aj tú zábavu Budete mat spoločných známych a spoločné miesta kde sa budete chodiť baviť bok po boku a bude ti najlepšie takže nemôžem ti radiť, čo máš robiť teraz, to asi musíš vedieť ty najlepšie, len ti ukazujem ako to vo vzťahu má vyzerať sama si porovnaj
v casoch skajpu, icq a podobnych srandiciek je volanie 2-3x do tyzdna docela dost. ja som babam skoro nikdy nevolal, len ked som nieco surne chcel. na take tlachanie nam stacil aj net predsa
ja osobne skôr nevidím dôvod prečo by ste spolu mali chodiť ..podľa toho čo píšeš vyrozumievam, že ty ho nemiluješ a ak ťa aj on miluje tak sa to nepokúša dokazovať
Ak je to tak, ako popisuješ, tak fakt nevidím dôvod, prečo by ste mali zotrvávať v tomto vzťahu, keďže vážne rozmýšľaš nad rozchodom a vlastne si sa už rozhodla a on je mumák, ktorý na teba nemá čas a hovorí len tak do vetr kraviny... Nájdi si niekoho, s kým ti bude lepšie A určite to nerob tak, že teraz nikoho nemáš, tak nie si cool a rýchlo zhrabneš prvého chalana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
myslim si ze sama vies co chces najlepsie.. kazdopadne, pokial to nechces do konca zivota a on ano, tiez by si to mala skoncit co najskor podla mna
ale aj sa stava, ze dievca da chalanovi kopacky a casom si uvedomi ze to najlepsie si nechala ujst..
O par mesiacov tu napise dajaky typek ze nechape preco ho nechala baba pretoze si vzdy na nu nasiel cas,dal ju na prve miesto vzdy jej splnil co jej na ociach videl
Si ešte mladá,nemáš čo ľutovať
Zbytočne by si bola nešťastná.
O______________________________o
A náhodou, ja si neviem predstaviť že by mi volal 2-3 x
@obsadiliminick Ja som to zo začiatku tiež tak brala, ale to boli asi len tie "ružové okuliare" čo ma zaslepili.
Teraz si to s ním už neviem predstaviť celý život. Možno keby sme boli starší, tak by to šlo, ale on mi príde strašne nezodpovedný a lenivý Keď niekam chcem s ním ísť, niečo podniknúť, tak jeho reakcia je väčšinou "moc sa mi nechce" a pod. A s kamarátmi ide samozrejme hocikam, kde ich to len napadne, bezo mňa... Ja mám tiež vo vzťahu rada trochu voľnosti, ale všetko s mierou.
No pokiaľ to jen tak, že by aj mal čas, resp. že nieje časovo obmedzený, že nemá povinnosti, ktoré žial musí uprednostniť,...a pokiaľ bol upozornený a opakovane na teba kašle...to je iné vec...
Sám som podobnú chybu robil, že som pomerne často kašlal na drahú, našťastie mi pomohla uvedomiť si to a tera už je všetko tak ako má byť.. tak hodne zdaru
Mne nevolá vôbec a je mi to jedno
Ale zas keď som bola dva týždne preč tak mi volal
Skutočná láska by mala vyzerať tak, že každý dáva do vzťahu rovnako. Investuješ lásku a vráti sa ti dvakrát toľko.
Chcete byť čo najviac spolu a podriaďujete tomu svoj volný čas. Nevravím, že je správne že si sa vzdala nejakých aktivít, ktoré si mala kvôli nemu, to nie. Máš právo robiť veci, ktoré ťa bavia, takisto ako aj on.
A čo sa týka tej vety, že ti kvôli cestovaniu za ním neostávajú peniaze na kamarátov a zábavu tak....
to len dokazuje, že si ešte mladá na vážny vzťah Keď spoznáš, aké to je naozaj medzi dvoma ľuďmi, uvidíš, že tvoj priateľ bude pre teba predtsavovať aj kamaráta a aj tú zábavu Budete mat spoločných známych a spoločné miesta kde sa budete chodiť baviť bok po boku a bude ti najlepšie takže nemôžem ti radiť, čo máš robiť teraz, to asi musíš vedieť ty najlepšie, len ti ukazujem ako to vo vzťahu má vyzerať sama si porovnaj