či chceš alebo nie, človek je tvor sebecký, a ak má rád, tak nehľadá dôvody vzdať sa. ak sa ťa niekto "vzdal" pre nejaký "ušľachtilý" vyšší dôvod, tak je proste len zbabelec priznať, že ťa až tak rád nemá.
tak také veci ako že by ma napadol fyzicky alebo zabil niekoho z mojej rodiny, tak to je jasné, ale z takých normálnych vecí mne osobne vadí napríklad, kěď fajčí. Proste ten smrad z cigariet je pre mňa naozaj otrasný, oblí ma z toho hlava a napína ma, takisto ako aj z alkoholu. A neupravenosť ma tiež dosť odpudzuje, teraz nemyslím že si má chlap dávať mejkap a mať bezchybné vlasy a holiť si nohy, ale také veci ako týždenné prepotené tričko a mastné vlasy- fuj.
ale bola by som toho schopna v pripade, ze by som videla, ze mu nie je so mnou dobre a ze mu nedokazem dat to, co potrebuje. paradoxne vobec nesuhlasim so @14 , sebecka nie som, lebo mi proste zalezi na tom druhom viac, ako na sebe - a o tom je laska. dopriat druhemu to najlepsie, aj za cenu, ze to nie som ja.
Ja som to urobila len preto, že som na niečo také skvelé nebola zvyknutá a neverila som, že to môže byť pravda. A bála som sa toho strašne. Myslím, že ma nikto odvtedy nemal tak hrozne rád. Bolo to pred viac ako 2 rokmi, ale často si spomeniem, keď vidím televíznu vežu, pod ktorou hneď býval. Škoda že tú vežu vidno z tohto mesta asi odvšadiaľ
Keby sa mi ten človek zhnusil..nvm konkrétne,záleží vela od okolností..
zrada,nevera,bezcharakternosť... vlastne sa ludí zbavujem,to je pravda.. proste preruším kontakt,keď sa už nevládzem trápiť. Teraz sa ešte vládzem,ale dokedy...hm. Strácam seba,svoje hodnoty,ciele..a jej je to fuk.
ja uz nejaku dobu aktivne pracujem na odhanani vsetkych svojich priatelov.. sice mi nevysiel zeland, ale niekam sa aj tak odjebem a bude lepsie, ked ma tu nic nebude drzat..
momentálne len z jedného dôvodu a to keby sme sa zase dostali do istej situácie ako minule, druhý krát by som to už riešila úplnou ignoráciou, hoci ho ľúbim
@18 patetické sračky, taký americký filmový štandard. (to "odohnať" v otázke som pochopila akože poslať do riti osobu, ktorá so mnou CHCE byť, nie niekoho, kto pri mne trpí, a moje "odohnanie" by mu vyhovovalo - to potom nevidím zmysel tej otázky, lebo to by bol iba jediné obojstranne správne riešenie)
@sapphirizing neviem no zase na blbcov mám radar, ktorý hovorí hneď, že ruky preč. horšie je to s ľuďmi, ktorí nemusia byť zlí, ale ľudská duša dokáže byť nevyspytateľná a nemôžeš vedieť, čo a ako sa mu to v tej hlave domrví mal som kamaráta 8 rokov, s ktorým som si skvelo rozumel a nebol to zlý človek. bohužiaľ jedného dňa došli k nemu ľudia, čo boli viac "cool", brali kadejaké fety, svinstvá, pili nadmerne alkohol a skaza bola na svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale možno neskor sem napisem
» sdu.sk/nkttJWXaN...
ale bola by som toho schopna v pripade, ze by som videla, ze mu nie je so mnou dobre a ze mu nedokazem dat to, co potrebuje. paradoxne vobec nesuhlasim so @14 , sebecka nie som, lebo mi proste zalezi na tom druhom viac, ako na sebe - a o tom je laska. dopriat druhemu to najlepsie, aj za cenu, ze to nie som ja.
Ale teraz v trocha reálnejšej hladine...
Ak by ten človek bol naozaj šťastnejší úplne bezo mňa, vtedy. Asi.
zrada,nevera,bezcharakternosť... vlastne sa ludí zbavujem,to je pravda.. proste preruším kontakt,keď sa už nevládzem trápiť. Teraz sa ešte vládzem,ale dokedy...hm. Strácam seba,svoje hodnoty,ciele..a jej je to fuk.
tiež mi napada vela prikladov kedy ano
Alebo ešte,... čo sa mi aj stalo,... keby ma ona furt odháňala a vracala sa ku mne,...nenechám so sebou vyjebávať