Ahojte, viete mi pls helpnut ako stiahnem knihu z Google Books ? skúšal som pár programov ale ani jeden nefunguje (google books downloader, FSS google books downloader) . Za každý tip a radu budem vďačný.
@kosmiklove tak ja mam mrte vela kníh z torrentov a väčšina je v ENG nejaké mám aj z uložto... ale tak proste na Google Books som našiel mrte vela parádných kníh, ktoré ma zaujímajú a sú v sk/cz a viem, že kedysi sa dalo stade stahovat, dokonca na bakalarku som si stade stiahol myslím Marketing pre stredné školy. Len google to asi zatrhol už kvoli copyrightu, preto ma zaujíma, či nie je nejaký program na to. Lebo Google Books downloader mi nestiahol ziadnu knihu a FSS Google Books Downloader mi ich stiahol ale zo 400 strán som mal v PDFku tak 7 strán
Je tam už ochrana. Aj knihu ktorú som si kúpil sa dala normálne stiahnuť ale bola chránená a nedala sa len tak cez hociktory e-book reader otvoriť. Nakoniec sa mi ju podarilo obísť ale platené knihy bez zakúpenia mi tiež nešli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@harambe no neviem neviem. z torrentov tahat knihy hlavne ak ide o sk/cz