mam taku otazku nerozumiem ked potrebujem niekedy daco stiahnut(Crack napr) tak kukam videa na youtube a tam ludia pisu ze dakujem velmii peknee a super a neviem co,a dam stiahnut a vybeehne mi daka stranka kde mam niaky kvíz robiť,a potom ze natukaj cis
tie komenty su podvrh, alebo ludia co len tak trolluju
na skoro vsetky hry co vobec existuju som vzdy nasiel crack tu - » www.gamecopyworld.com/... ... (pozn. pre SOZU - len tak zo zaujimavosti, nieze by som to potreboval na moje legalne kupene hry (nikdy neviete kde cihaju, ) )
@kirk6661 ...hľadať linky na download crackov na youtube?
inak hej, tie videá sú podvod, zaprvé lovia pozretia od naivných ľudí tvojho typu, zadruhé lovia peniaze cez affiliate linky na tých testoch od ešte naivnejší ľudia, čo ich spravia/pošlú tie platobné smsky v naivnej viere že to bude fungovať, alebo že sa reálne dostanú k reálnemu cracku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
na skoro vsetky hry co vobec existuju som vzdy nasiel crack tu - » www.gamecopyworld.com/... ... (pozn. pre SOZU - len tak zo zaujimavosti, nieze by som to potreboval na moje legalne kupene hry (nikdy neviete kde cihaju, ) )
@soza check plz..
ja sťahujem z warezu.
inak hej, tie videá sú podvod, zaprvé lovia pozretia od naivných ľudí tvojho typu, zadruhé lovia peniaze cez affiliate linky na tých testoch od ešte naivnejší ľudia, čo ich spravia/pošlú tie platobné smsky v naivnej viere že to bude fungovať, alebo že sa reálne dostanú k reálnemu cracku.
riešenie: nauč sa googliť.