Cesta okolo sveta tak na 5-10 rokov. A potom sa rozhodnem kde chcem byvat. A ked sa nerozhodnem, tak pocestujem znova okolo sveta, akurat ze opacnym smerom...
ja som bola tento rok v mexiku, len tak som sa k tomu dostala jak kura k zrnu...cancun-za normalnych okolnosti sa tam dostanu len fest prachaci a k nim ja nepatrim(len kvoli vysvetleniu bolo to v ramci ameriky, kde som cele leto makala a na tuto dovolenku som robila tyzden a pol-stalo ma to 700 dolarov, co je asi 15000sk.to je zadarmo!!!zo slovenska tato dovolenka stoji 120tis. tam sa uz asi v zivote nedostanem, tak sa to da nazvat dovolenklou snov. predstava je jednoznacne more...svoje sny som si splnila (new york, amerika) tak si idem dat dalsi ciel... kam by som chcela ist... moskva, rumunsko, sofia... viem ze tie sny su splnitelne, tak verim ze raz sa mi podari aj australia...a ako hovoria amici: god bless america, ja hovorim: god bless my life and help me to live my dreams...
Švajčiarsko - krásna príroda a super čokol=ada, nemacko - hrad Neuschwanstein, alebo potom kamkoľvek, kde by som si mohla ľahnúť na upravený trávnik a mala by som pokoj!!!
ja by som sla do Kanady alebo do Ruska...s boardikom s kamosmi s chlastom brutal....freeride...freestyle 4 EWER....a ak nie, tak nejaka austalia pobrezie so surfom a naucit sa vlastne surfovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a potom nejaká idylická pláž niekde na jamaike alebo tam niekde v okolo karibiku
alebo potom ešte hawai, pekne baby su tam
No dobre, a teraz nazad do prace!!!
chceck: » petervojtek.eu/...
Ale takto na začiatok asi USA, konkrétne neviem,
najlepšie celé poprechádzať