dnes som sa vratila.. boli sme tam od piatku a bolo supeeer.. je pravda, ze z 26 ludi sme tam boli len 10, ale to nic nemenilo na situacii - skvele sme sa zabavili .
a este otazka na vas: Co vy a vase dozvuky? Kolko vas tam prislo? Stalo to za
Nase dozvuky boli neuveritelne. Prislo nas asi 15 z 25. Bolo asi 2L alkoholu na osobu a kopu ineho...ale co, do podrobnosti nebudem zachadzat Na druhy den ostalo asi 2L alkoholu celkovo, vsetko ostatne sa vypilo v priebehu 12 hodin, nehovoriac o tom, ze z toho ineho nezostalo nic
Nuz prislo nas takmer vsetkych 33 aspon na ten jeden den. Myslim, ze nedoslo max 5 ludi. Opili sme sa behom par hodin, alkohol nam neostal (teda az na nejake kvapky vo flaskach), rozbili sme 3 poldecaky (potom sme presli na plastove pohare , po prvej noci sa zahadne na stene zhruba vo vyske oci (cize tak 1,7m) na stene objavil otlacok tenisky a podobne haluze
my sme též nebyli na dozvukoch kvúli temu, že vždy ked sme zavolali na nejakú chatu, "dobré" tety povidali, že ne, a aj tak najprv musíme kúpit neco na pití a na jedení, bo ze stuhovej nám moc nezostal ..moc teda nic, bo vela, teho vypil múj tata, kerý sa nechcel opit ..
no ludia... takze z 23 nas tma v piatok bolo 20, chlastu sme mali tolko, ze este v nedelu sme niesli domov...
V piatok to bola decentná ozranpárty ( pre mna ked t oporovnám so sobotou , a navyse, sme tma boli tri triedy zo Zlatých Moraviec.. tzae bola spolocnost heeej.. boli tam navyse este dve triedy.
Cize v piatok ficali cigarety, chlast a aj ine veci, myslim, bolo super... Keby tam vojdete na tu chatu, tka sa citite ako v modrej ustrici, kedze sme chlapcenká trieda, tancovať mal chuť každy...
V sobotu sme boli na hrade, ostatný už od rána slopali a vymýšlali somariny, fjan videá z toho vznikli ( thnk for Poltergaist) .
Zacal oto oklo stvrtej poobede dvojdecovým fernetom na X a dalsim a potom sa pridali aj ine tekutiny.. a ak sa dobre pamatam aj inhalaty.. a noo este si poamatam chatu u gymplaciek, som tam hral twistera (s kamosom a myslim ze so msi umval nohu od kecupu v umyvadle... a potom sme s kamosom stahli flasu konaku... a na viac sa uz nepamatam
V nedelu som sa zobudil, prve co som spravil , bola tycka... a potom som zistil ze som ostrihany (mal som nový cool uces) a potom sme to tam upratali a spakovali.
a preco tak neskoro? mali sme stuzkovu 1.2., potom akosi nebolo kedy.. a teraz pred pisomnymi ked sme sa dohadovali, tak nase fifleny povedali, ze dakde het do lesa oni nepojdu.. tak sme sa zobrali 10-ti a isli sme a bolo super.. oni moznu lutovat, ze zase len v bare sedeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
V piatok to bola decentná ozranpárty ( pre mna ked t oporovnám so sobotou , a navyse, sme tma boli tri triedy zo Zlatých Moraviec.. tzae bola spolocnost heeej.. boli tam navyse este dve triedy.
Cize v piatok ficali cigarety, chlast a aj ine veci, myslim, bolo super... Keby tam vojdete na tu chatu, tka sa citite ako v modrej ustrici, kedze sme chlapcenká trieda, tancovať mal chuť každy...
V sobotu sme boli na hrade, ostatný už od rána slopali a vymýšlali somariny, fjan videá z toho vznikli ( thnk for Poltergaist) .
Zacal oto oklo stvrtej poobede dvojdecovým fernetom na X a dalsim a potom sa pridali aj ine tekutiny.. a ak sa dobre pamatam aj inhalaty.. a noo este si poamatam chatu u gymplaciek, som tam hral twistera (s kamosom a myslim ze so msi umval nohu od kecupu v umyvadle... a potom sme s kamosom stahli flasu konaku... a na viac sa uz nepamatam
V nedelu som sa zobudil, prve co som spravil , bola tycka... a potom som zistil ze som ostrihany (mal som nový cool uces) a potom sme to tam upratali a spakovali.
Jednoducho suuuuupeeeeeeer!
a preco tak neskoro? mali sme stuzkovu 1.2., potom akosi nebolo kedy.. a teraz pred pisomnymi ked sme sa dohadovali, tak nase fifleny povedali, ze dakde het do lesa oni nepojdu.. tak sme sa zobrali 10-ti a isli sme a bolo super.. oni moznu lutovat, ze zase len v bare sedeli