nejdem ani na stužkovú ani na dozvuky.. na stužkovú mám isté dôvody.. a nepotrebujem sa pozerať na tie falošné ksichty.. a keď sa budem chcieť ísť "ožrať" tak pôjdem radšej s kamarátmi a s ľuďmi čo ma majú radi
@drejka my sme mali takú chatu, že nám kľučky v rukách ostávali... a keď sme odchádzali, tak sme videli, ako kozy všetky smeti po pol dvore porozvlakovali
(a inak netuším, čo sa rozmohla taká móda nechodenia na stužkové... či to len my sme boli fajn kolektív? /a to sa ozýva jeden z najväčších triednych asociálov, prosím pekne /)
@drejka no proste tu stále čítam kopu názorov, ako môžu stužkovú kašľať a ide to mimo môj pochop
a ja (asi) tiež neľutujem ani jedno, atmosféra bola fajn a všetko a potom v noci na stužkovej som sa (ako dosť veĺký introvert a zásadne na verejnosti netancujúci človek) tak odviazala, že sa ma pýtali, koľko som toho popila a ešte viac nechápali, keď som povedala, že okrem prípitku len nealko
A doriti, už len vidieť chalanov naživo v baletných sukienkach, či iných predbiehajúcich sa o to, ktorý sa viac vypchá, stál za to
na stužke som bola, som si to odmoderovala... ale extra zážitok z toho nemám teda.. spolužiaci sa spili jak činky.. som radšej o jednej odišla.. a dozvuky?? u nás to bolo na dve skupiny...teda na tri... jedna skupina išla na chatu do Klatova, druhá do Ladmoviec a tretia nešla nikam
este som sa nikdy nespil ani sa nechystam isiel by som sa ale pozriet, aky chliev by tam bol a pobavit sa na ludoch - spoluziakoch na stuzkovu sa tesim, cele to berem ako jednu velku nepovinnu zabavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
cim som starsi tak si uvedomujem ze cela stuzkova a vsetko okolo toho je jeden velky nezmysel.... mozno som mimo , ale co uz
(a inak netuším, čo sa rozmohla taká móda nechodenia na stužkové... či to len my sme boli fajn kolektív? /a to sa ozýva jeden z najväčších triednych asociálov, prosím pekne /)
a ja (asi) tiež neľutujem ani jedno, atmosféra bola fajn a všetko a potom v noci na stužkovej som sa (ako dosť veĺký introvert a zásadne na verejnosti netancujúci človek) tak odviazala, že sa ma pýtali, koľko som toho popila a ešte viac nechápali, keď som povedala, že okrem prípitku len nealko
A doriti, už len vidieť chalanov naživo v baletných sukienkach, či iných predbiehajúcich sa o to, ktorý sa viac vypchá, stál za to
/A bola som až do rána a môj účes to vydržal!! /
a dozvuky boli taktiež skvelé neboli sme celá trieda ale taká menšia partia a bolo uuuužasne