Najlepšie, každý deň sa chcem vrátiť
Prvý deň sa mi nedarilo opiť ani inak omámiť, tak som nebola na vlnovej dĺžke ostatných, ale druhý deň som to dohnala a bolo to fakt úplne super úžasné, najlepšia akcia s triedou : ) a nielen preto že sme sa nadrbali a nahúlili ako kone, aj keď.sme boli triezvi nám bolo skvele
jooj to bolo natáčali ma spolužiačky jak bľabocem pripitá dake chujovinky.. a ozveny si velmi dobre pamätám s @lullumassacre sme mali polhodinové rande so záchodovou misou.. nato nikdy nezabudnem!!
a vlastne a najhlavnejsiu vec som zabudla na dozvukoch som frčala na slendermanovi a všetci s tym žili hlavne moj spiolužiak ktory mi hovori pred spaním a teda aj počas spánku ze von je slenderman a ja som ho uz vsade videla.. a este ze na ozvenách grcali aj takí čo v zivote nepili (aj ja) a už v živote nepijem limetkovu vodku.. a ze boli aj babské bozkávačky, báchanie po celej chate hrncami, došťaná spolužiačka to je už asi vsetko co si pamätám D
Všetci sa moc rýchlo opili, poväčšina sa zgrcala a všetci šli skoro spať len ja s jednou spolužiačkou sme nechceli spať a tak sme boli celú noc hore a čakali sme, kedy na tej dedine, kde sme to mali otvoria obchod a my si kúpime čokoládu
ráno ľudia povstávali, snažili sme sa cez deň znova nabehnúť a baviť sa ale nuda, tak sme šli dom
ako my sme ako trieda robili často chatovice, domovice a rôzne piatkové akcie+ aj bežne cez týždeň takže to sme si užili za 4 roky a dozvuky boli o ničom :letim:
ak sme nejaké mali, tak o nich neviem.
a ani by som tam nešla, nejak si neviem predstaviť byť pár dní niekde s mojimi spolužiakmi zo strednej. však som ich nemala rada
Spomínam ale nejak moc si toho nepamätám. Na jednu vec ale nikdy nezabudnem a to keď som si pripálil Davidoffku z opačného konca. Tak zle mi ešte nebolo...
Pre mňa neboli nič moc keďže som nebola opitá...boli sme tam asi 3-4 čo sme neboli opití a bolo to na nič keďže ostatní boli na moc a brali nás ako že s nami nie je sranda...keby sa dal vrátiť čas,tak by som si ich užila asi viac,ale zas,nemala som tú triedu rada,takže to nelutujem
prekvapivo skvelé nikdy sme neboli extra kolektív (samé baby), no po stužkovici a dozvukoch (na ktoré som pôvodne ani neplánovala ísť) sme boli všetky celkom dosť kamky :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Prvý deň sa mi nedarilo opiť ani inak omámiť, tak som nebola na vlnovej dĺžke ostatných, ale druhý deň som to dohnala a bolo to fakt úplne super úžasné, najlepšia akcia s triedou : ) a nielen preto že sme sa nadrbali a nahúlili ako kone, aj keď.sme boli triezvi nám bolo skvele
ráno ľudia povstávali, snažili sme sa cez deň znova nabehnúť a baviť sa ale nuda, tak sme šli dom
ako my sme ako trieda robili často chatovice, domovice a rôzne piatkové akcie+ aj bežne cez týždeň takže to sme si užili za 4 roky a dozvuky boli o ničom :letim:
vlastne my sme nemali ani poriadne dozvuky
a ani by som tam nešla, nejak si neviem predstaviť byť pár dní niekde s mojimi spolužiakmi zo strednej. však som ich nemala rada
asi tak aj ja
Ale neboli sme neviemake zvery, (aj preto) dobre bolo.
@narazuvzdornaa @bejak to ozveny sú synonymum dozvukov či to je ešte potom?