nijako, pred polhoďkou tu bol sused ako prvý, slušne s voňavkou a čakáme kedy príde rodina, ale vodu budú musieť slušne nechať vonku... my sme tento "zvyk" zrušili už pred niekoľkými rokmi
Rano som s bratom olial mamu a v kinderku som mal kacerandonalda. Vcera mi zas bolo prikazane od zenskych zastupiteliek nasej rodiny, aby som dnes na nich nezabudol, tak si idem splnit povinnost.
no na poschodí sme momentálne 3ja,, z toho jeden chalan ale on má taký režim že teraz z najvyššou pravdepodobnosťou spí...asi tak do štvrtej...
lebo som sa trocha bála... pretože som naobliekaná a nemám iných teplých vecí a zima mi je velká
a inak somzasoplila za nejake 2 hodky čo som hore asi 2 baliky vreckovie a užívam si ale stráááášne pomalym písaním práce... ale zasa online test som dala výborne
No "úžasne". Ráno ma ešte spiacu vytiahli kamaráti z postele na záhradu a schytala som pár kýblov. Potom ešte prišla rodina, od tých som tiež niečo schytala. Už ma to sere
ja som myslela že sme v poihode, asni mi to nejako nenapadlo, lebo sme na chalupe a je tu len otec....no nakoniec si vymyslel že nás ráno len tak pofŕka, tak reku ok...ale on sa pritom oblial, tak som sa mu smiala, tak sa nasral a chrstol mi pohár plný vody do tváre škodoradosť sa nevypláca, toť ponaučenie z tohto príbehu
uz niekolko rokov ignorujem tento "sviatok"... a sluzim ako blok ked chodim otvarat dvere nezvanym hostom so slovami "nemam zaujem"... Iba rodina ide dnu a ti len symbolicky preplesknu matku so segrou...
Nemam to moc rada, hlavne nemam rada system ze ty ma zbijes a ja ti dam cokoladu!! Wut. Ako mala som bola vzdy nestastna ze sme nakupili dobroty ktore sme inak nikdy nemali a nemohla so si z nich dat
vdakabohu zhruba od mojich piatick rokov kedy som vsetkym vysvetlila ze si neprajem aby ma oblievali sibali alebo inak mi ublizovali, tak uz mam teraz svaty pokoj...pekne si pracujem na bakalarke a jedine co ma stve je ze keby som bola doma a nie v brne tak sa mi mozno ujdu nejake kolace
Ta mňa olievačka nikdy nebavila nevidim v tom žiadnu zabavu isť oliať dievčatá ktoré sa robia ako to neznášajú pri čom su šťastné že za nimi chodí v jeden deň toľko chlapcov
Jedina dobra vec na tom bola že sme potom dostali peniaze (keďže tie čokoládove vajička som aj tak po ceste dakomu porozdaval a domov som si doniesol len par takych čo mi aj chutia).. a teraz už peniaze nedávajú už dávajú len vypiť čiže už sa mi neoplatí chodiť keďže nepijem
Tato a bratia ma oliali a to je všetko. Ešte príde ujo a bratranci ale už je poobede už by ma predsa nemali oblievať.
A inak som vstala pred ôsmou, nechala som sa a išla som spať čiže celkom fajn doobedie :letim:
som bola veľmi prekvapená, keď mi dnes pred dverami stáli spolužiaci, tak ma to zaskočilo, až som schytala vedro vody bolo to príjemné prekvapenie nečakala som to...
neznášam sviatky a tradície, a tieto sú obzvlášť primitívne. a keby včera neboli zavreté obchody a s prázdnym bruchom by som sa nedoplazil na najbližšiu čerpaciu stanicu, tak by som ani nevedel, že nejaké sviatky sú. aspon že dnes bolo otvorené, tak som radšej nakúpil na mesiac dopredu.
ja neviem či som už jediná svojho druhu...ale mne to veľkonočné oblievanie vôbec ale vôbec neprekáža...kludne nech prídu aj vedrami vody, hodia ma do vani, no problem...veď je to len voda a ja to beriem ako strašnú srandu
ja som sa vždy na to tešila....škoda, že teraz to už ustupuje
ked vidim chlapa s korbacom, mam chut ho najprv s nim strieskat a potom mu ho napchat do analneho otvoru a nasledne ho utopit v tom sprostom kybli vody
posledných 13 rokov som sa tomu úspešne vyhýbala, dnes mi to však nevyšlo. prišiel priateľ s troma kamarátmi v rámci ich cyklu návštev, ktoré od skorého rána absolvovali, jemne ma všetci naraz vyšľahali, prskli na mňa vodu len tak zo striekačky, všetko bolo, ale s mierou, posedeli, zasmiali sme sa spolu a bolo to fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Radšej si pôjdem kúpiť do obchodu pivá a pôjdem sa ožrať do lesa.
lebo som sa trocha bála... pretože som naobliekaná a nemám iných teplých vecí a zima mi je velká
a inak somzasoplila za nejake 2 hodky čo som hore asi 2 baliky vreckovie a užívam si ale stráááášne pomalym písaním práce... ale zasa online test som dala výborne
Nemam to moc rada, hlavne nemam rada system ze ty ma zbijes a ja ti dam cokoladu!! Wut. Ako mala som bola vzdy nestastna ze sme nakupili dobroty ktore sme inak nikdy nemali a nemohla so si z nich dat
Jedina dobra vec na tom bola že sme potom dostali peniaze (keďže tie čokoládove vajička som aj tak po ceste dakomu porozdaval a domov som si doniesol len par takych čo mi aj chutia).. a teraz už peniaze nedávajú už dávajú len vypiť čiže už sa mi neoplatí chodiť keďže nepijem
A inak som vstala pred ôsmou, nechala som sa a išla som spať čiže celkom fajn doobedie :letim:
zvykli ma aj polievať, ale tentokrát našťastie nie som doma, tak som len dostala po zadku a to mi vyhovuje :happy:
ja som sa vždy na to tešila....škoda, že teraz to už ustupuje