Jednoducho očakávam strášne dlhú diskusiu celkovo o drogách. Napríklad aký je váš názor, postoj. Poznáte niekoho životný príbeh, či váš. Máte s tým skúsenosti, chystáte sa len, alebo nikdy nič také. Čo vás možno k tomu priviedlo, skúšali ste prestať. Čo s
neskúšal som prestať, pretože som nikdy nezačal a drogy sú zlé a ničia fyzické, aj psychické zdravie ľudí, aj keď nie každý človek si to dokáže sám uvedomiť...
a ináč....fajčím závislo, pijem a bongarim nezávislo, chcela by som raz fajn halucinogénny, ale nie dlho trvajúci zážitok.
fajčiť sa pokúšam prestať vždy, pitie mám občas po blbej noci a ťažkom ráne úmysel obmedziť, a nemám v úmysle byť na ešte niečom závislá, čiže takému sa vyhýbam.
nuž, ja osobne som už vyskúšal kopec drog (to rozpisovať nebudem, keď tak cez TS) každopádne na svete existujú horšie veci ako drogy, je to každého slobodná voľba či do toho ide alebo nie... nemám nič proti ľudom ktorý si daju raz za čas na navodenie eufórie, avšak narkomanov nemusím... jednoducho nemôžete povedať že je to zlé, keď ste to nikdy nemali...
"Mezi lidmi, kteří nikdy neokusili pořádný trip, je rozšířen stereotyp, že každý, kdo někdy bral jakékoli drogy, je závislý. Pravda je ovšem taková, že závislost má velmi málo společného s tím, jaké drogy berete nebo jak často je berete. Je nutno brát v úvahu další faktory, např.do jaké míry dovolíte drogám řídit váš život a vaši schopnost bez nich normálně fungovat. Já se nijak tím, že drogy užívám, netajím. Zároveň ovšem každým, kdo je na drogách závislý, naprosto pohrdám. Kvůli lidem, kteří drogy zneužívají, vypadají ti, kteří je užívají, špatně."
tak nebudem to sem pisat urcite neviem kto by pisal ale nieco som vyskusal a nevidim nic na tom zle urcite nie je dobre byt zavisly ale ak nemas slabu psychiku tak sa nestanes zavisly po vyskusani nejakych drog
nooo tak za drogu môžem považovať aj alkohol a kofeín svojím spôsobom... a čo vám poviem weed,šalviu divotvornú a raz som skúsil dáke šnupačky z crazyshopu tojd vše
a prestať no až by som kvôli tomu začal fakovať kamarátov a dalšie veci asi by bol čas...ale tak mal som pár pauz mesačných od weedu a bolo to v pohode dokonca jedna sa pretiahla na dva mesiace uplne som zabudol ale však to asi aj zbytočne píšem kedže je všeobecne dokázané a vedecky podložené že thc moc závislosť nevyvoláva
ešte tu chýba nejaký národne cítiaci antižidovský rockefeller čo nám tu všetkým vynadá do feťákov
@mcvpn Tá profilovka malého chlapca a vedla, že všetci ste tu feťáci. To vyzeralo jak keby to on hovoril. Ďakujem za dobrú náladu. Ešte teraz sa musím smiať.
ten kto vraví že nie je feťák, tak nech sa pozre na to ako pije a ten kto nepije a nefajčí a neberie drogy, tak pije kávu a ten kto nerobí ani jedno z tohto tak pije čas a ten kto nerobí ani jedno z tohto, je čistý
Mám spolužiačku, kedysi najlepšia kamarátka, ktorá začala najskôr piť. Prvýkrát na tábore , potom doma na všetkých oslavách, z týchto prázdnin si nepamätala ani jeden jediný víkend. Na jar začala fajčiť, cez leto húliť, pred pár týždňami fetovať.
Debilné 15-ročné decko. A je mi fakt ľúto, že nie je jediná. A že to 99% z nich robí len kvôli tomu, že si myslia, že je to zaujímavé
Čiže nie, nechcem nikdy nič vyskúšať. Nemám to strašne rada, ale veď nech si robí každý čo chce.
(K tým starším radšej písať, tí by podľa mňa už mali mať dosť rozumu na to, aby toto nerobili)
@6@11 je to (vacsinou) slobodna volba cloveka ci drogy brat bude alebo nie. moj postoj k nim sa zmenil/utvrdil po tom, ako som ich zacala rekreacne uzivat. to, ze mam dnes pozute lica zvnutra, neznamena ze je zo mna fetacka a ze zajtra nebudem viest normalny zivot normalneho cloveka.
Jedno obdobie som fičal na Tramale (opioidne analgetikum), pocity boli rozprávkovo super keď som ležal na posteli a mal som pocit, že mám všetko čo som kedy chcel a blažený pocit ako keby som bol v nebi...
Potom mi pár ľudí natĺklo rozum do hlavy a už nechcem nič, aj keď dal by som si, ale nechcem, lebo riskujem, že znova stratím všetky moje životné priority.
Mám 21 červených hviezdičiek, tak sa pýtam, že prečo a že to kto? Čo máte proti mojej diskusií? Aaaaaah! FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!
@nietimekki Však ale drogy sú látky ktoré ovplyvňujú nejako tvoju psychiku a sú návykové. Ja fakt neviem o tom že by niekto mal stavy keď si ráno dá kávu alebo čaj. To je neporovnatelné.
1. je možné a v podstate prekvapivo ľahké zomrieť na otravu alkoholom, jediné čo v tom človeku bráni je jeho prirodzený inštinkt už ďalej nepiť keď je mu zle.
2. Dve kávové lyžičky čistého kofeínu alebo čistého nikotínu človeka zabijú tým že spôsobia infarkt.
3. Existuje termín "hyperoxidácia", prekysličenie, v podstate otrava kyslíkom, tiež smrteľná.
4. Rovnako ako horeuvedené veci, a rovnako ako čokoľvek, drogy sú len nástroj. To či sa použijú bezpečne alebo nebezpečne, či na "dobré" alebo "zlé" účely, už je na človeku samotnom.
5. Existuje regulérna teória o tom že počiatky jazyka vznikli vďaka synestéze spôsobenej halucinogénnymi hubami - v dobách keď bol ešte človek na hranici vo svorkách žijúceho zvieraťa, niektoré svorky putovali spolu so stádami byvolov/kráv/podobných zvierat, aby mali permanentne zabezpečenú potravu. Vo výkaloch týchto zvierat rady rástli halucinogénne huby podobné lysohlávkam. Podľa tejto teórie ich ľudia z nejakého dôvodu ochutnali, a vďaka tomu zažili silnú synestézu, tzn. stav prenosu zmyslov - počuješ farby, vidíš zvuky, atď. Keď sa spamätali zo stavu a z tohto šoku, tak si (aj) vďaka tomu uvedomili, že je vlastne možné vyjadriť vizuálny vnem zvukom, a tým pádom teoreticky čokoľvek zvukom. Začal vznikať prvý skutočne štruktúrovaný jazyk.
Podľa mňa pri správnom použití sú to nesmierne inšpiratívne látky, menia spôsob vnímania a tým umožňujú človeku skúmať vnímanie samotné, ako funguje, jeho obmedzenia, atď. Okrem toho vedia byť dosť inšpiratívne vďaka tomu že vytvárajú myšlienkové prepojenia ktoré by za normálneho stavu nevznikli.
@majo16 - nie, vo všeobecnosti je definícia výrazu "droga" skôr v zmysle "substancia ovplyvňujúca chemické procesy prebiehajúce v tele" - na základe tejto definície je ibuprofen rovnako droga ako alkohol, nikotín, káva alebo heroín. Okrem iného ide tiež o množstvo - vypi v priebehu dvoch hodín desať káv a potom mi skús tvrdiť že to nijak neovplyvnilo tvoju psychiku.
Čo sa týka návykovosti: marihuana je klasifikovaná ako droga a nie je návyková fyzicky, len psychicky (tzn. nič ťa nenúti dať si znova okrem toho že chceš lebo to bolo príjemné). LSD takisto nie je fyzicky návykové a o psychickej návykovosti nič neviem, ale predpokladám že ak máš prvý trip zlý, tak sa do ďalšieho príliš hrnúť nebudeš.
metadon je droga ktorá sa používa pri odvykacej liečbe od heroínu, má rovnaké účinky, až na to že škodlivejšie vedľajšie, ale má tú výhodu že takisto nie je fyzicky návyková.
metán je svojim spôsobom tiež droga (spôsobuje eufóriu a záchvaty smiechu), ale pokiaľ viem nie je návykový ani fyzicky ani psychicky.
@roman103 - čo ma k tomu priviedlo: zvedavosť, nevedel som si predstaviť čo to znamená "mať zmenený stav vedomia/vnímania", keďže logicky pokiaľ niečo také človek neskúsi, tak si to predstaviť nevie. čo všetko som skúsil? alkohol a trávu. skúšal som prestať? myslím že som sa zatiaľ nedostal do stavu kedy by som mal šancu "skúšať prestať", keďže nie som v stave závislosti, keď si odmyslíme nikotín.
s cigaretami som začal zo zvedavosti "čo na tom ľudia vidia". svojim spôsobom som pochopil a zatiaľ prestať nechcem.
chcel by som ešte niekedy vyskúšať lysohlávky a/alebo LSD, lebo si stále neviem predstaviť aké to je mať regulérne halucinácie, tzn. predstavy neodlíšiteľné od reality, plus som zvedavý na synestézu, deformáciu vnímania priestoru a tak. deformáciu vnímania času už poznám, a je veľmi zaujímavá.
všeobecne ma k tomu všetkému vedie len veľká zvedavosť, nepoznám iný spôsob ako byť schopný preskúmať poriadne čo to znamená "vnímanie", ako funguje a ako ovplyvňuje moje myšlienkové pochody, pokiaľ jediné ktoré poznám je to štandardné. Rovnako tak neviem o žiadnom inom spôsobe ako zistiť kde sú jeho hranice a čoho všetkého je schopné.
(Čiže vo všeobecnosti ma ani tak nezaujímajú drogy ktoré "len" spôsobujú nejaké pocity, ale hlavne tie klasifikovateľné ako "psychotropné".)
Tak vyskusal som uz hocijake drogy ale nechapem preco ludia ked pocuju nieco take tak hned odsudia cloveka, ked je to vsetko v hlave na drogach vobec niesom zavisli a vobec mi nechybaju akurat obcas mi vedia sprijemnit zabavu a dodat jej grády. Moj nazor je ze ked mas pevnu volu tak drogam nepodlahnes. Samozrejme Heroin a Crack su uz ine substancie! To radsej nie!
Ale to ma tu tesi ked nejaky chlapec ktory chodi pit kazdy tyzden v meste tak pise ze drogy su hnus a robi z ludi narkomanov. Mopzno si dam obsac drogu a nemam s tym zniceny mozog ako blbec co pije kazdy tyzden. Tak preto nesud knihu podla obalu !
ja osobne napr. nechápem, ako môže niekto žiť a zomrieť s tým, že zažil len obyčajnú realitu, keď má možnosť zažiť toľko "nadreálnych" vecí, ktoré sa slovami opísať nedajú, a jemu to proste stačí
ja som si už pred pár rokmi vytvorila hranicu za ktorú nepôjdem, proste zoznam látok ktoré RAZ chcem vyskúšať a keď tak premýšlam, všetky sa mi už podarili.. a prekvapivo nie som žiadny feťák, skúsila som, som z toho šťastná, že som mohla zažiť také neopísateľné pocity a viac nepotrebujem (netýka sa určitých dvoch, ktoré som si už na začiatku povolila viackrát, s limitom max. raz za tri mesiace)..a nemyslím si, že by na tom bolo čokolvek zlé, ak to má človek takto pod kontrolou.. ak to niekto vyslovene odmieta je to jeho vec, ale ja by som určite nechcela zomrieť s tým, že som nezažila tieto pocity, aj keď som mohla
a samozrejme predtým, než si niečo dám si o tom veľa prečítam atď., nech presne viem do čoho idem
a keby mi tu chcel niekto písať aká som hrozná, dekadentná, nezodpovedná a neviemčo tak kľudne môže, ale neodpoviem mu, pretože sa mi fakt nechce niekoho presviedčať prečo si myslím, že to je dobre a ani sa s nikým hádať, ja robím to, čo mňa robí šťastnou a tak by to, myslím, malo byť
no a čo drogy nie sú zlé, zlý je len postoj k nim netreba sa od toho nejak dištancovať ani sa toho báť je to tu na zemi pre niečo nie len tak ja osobne cigarety na tom je naozaj závisť ľahké si vybudovať ale napríklad weed hocjako pravidelne máš nepotrebuješ ak nechceš to isté lsd... ostatné neviem ale celá závislosť je v hlave ty si sám musíš riadiť či chceš alebo nie
@antifunebracka Nie možno niesi feťák, ale vidím v mnohých fórach ako sa správaš a myslím, že z alkoholu si dosť vymlety. Alebo to máš už o narodenia. Neviem to zistil, ale jedno viem. že tvoje IQ sa môže rovnať tak tipujem maximálne -30 viacej nedávam.
@derimax3@idiotproof kašlite na to nehádajte sa s ním, on je ten typ človeka, ktorý NIKDY a za ŽIADNYCH OKOLNOSTÍ nepríjme názor nikoho iného, lebo správny je vždy len jeden jediný a to ten jeho a každý kto si myslí čokoľvek iné mu za nič nestojí, keďže jeho poslaním je robiť osvetu a šíriť tie jeho jediné správne názory
(akože Karol to nemyslím nejako zle, to je proste fakt poznám kopu takých ľudí a neni im rady ani pomoci, skôr ich úprimne ľutujem aj s ich zadubenosťou, a to vôbec nehovorím len tuto o drogách ale ÚPLNE o všetkom, takže dopredu dievčatá varujem, že to nemá zmysel)
@h8u ved ja sa s nim hadat nebudem, lebo dobre vie ze napisal sprostost, aj ked sprosty nie je.. ale neprizna si to ani keby ho malo roztrhnut jesitni ludia su v tomto najlepsi, ked vidia ako ty mas pravdu ale to ti predsa nemozu priznat, sledovat tie tiky co maju potom v tvari.. priceless
Akože môj názor je, že ludia si môžu nájsť sami cestu ku drogám (problémy, stres, je to niečo nové pre nich, chcú zapadnúť,...), ale môže to byť aj taká nečakaná náhodička a dostanú sa k nim(diskotéka - drogy v nápojoch alebo v "skupinke"; vlastne také podsunuté a to sa môže stať vlastne všade, vždy a od hocikoho). Takže asi tolko k tomu.
Ja niekedy vezmem drogu, lebo som tip človeka ktorý chce zažiť niečo neskutočné, fantastické, nereálne a vojsť do sveta takého v ktorý nemôžem navodiť nijak triezvy iba pod vplivom drog. Som tip človeka ktorý chodí rád spať, len preto aby som zažil nejaký krásny nereálny sen, aby som sa bál, aby som mal zážitok. Niektoré veci sa nedajú zažiť keď sme triezvy a drogy navodzuju stav kedy je všetko iné, krásne. Milujem nereálny svet a je pekné sa tam niekedy potopiť. Tak to vidím ja.
A myslím si, že človek si závislosť buduje v hlave. Dá sa krásne žiť s pomocou drog aj celý život a nemusí ťa to nijako ovplivniť. Ale ak nato nemáš povahu(v hlave) tak môžeš padnúť dosť hlboko.
@antifunebracka@65 - čiže si v živote nevypil kávu, ani jedno pivo, nikdy si si nedal žiadny liek proti bolesti, neužil si kvapky/sprej do nosa, v živote si nemal paralen, ani si nepožil potravinu obsahujúcu nejakú esenciu (príchuťový koncentrát - väčšina z nich je z 98% alkohol), ani potravinu obsahujúcu mak (obsahuje stopové množstvo ópia), ani muškátový oriešok (halucinogén sám osebe), v živote si nemal ani kúsok čokolády alebo hlt kakaa (oboje obsahujú anandamid čo je cannabinol, čiže látka spadajúca do rovnakej rodiny a majúca podobné efekty ako THC, aj theobromín, takisto psychoaktívna látka)...?
tak to ťa teda veľmi, veľmi hlboko uctievam... hlavne kvôli tej sebadisciplíne a poctivému, neustálemu odopieraniu si a stráženiu sa, ktoré si to určite každodenne permanentne vyžaduje...
@prasiak Haha tak to si napísala pekne stavím sa, že keď si bola mala tak si si toto iste hovorila aj o tráve... A nevieš či to tak v budúcnosti nebude aj hubami,lsd atd :d
@antifunebracka a ty môj milí vyhravaš cenu KOKOTA ROKU ! a nejdem ti tu davať rozumy pretože už keď maš raz sračky v hlave, tak ich tam budeš mať stale ! a presne takýchto primitívov neznášam ! pfuj
@derimax3 nepijem alkohol takze si zavri chrapu. iq -30 mala ta ciganka co ta vyprdla
@midnight ano, predstav si, ze som v zivote nevypil kavu ani pivo. to ostatne, co tu pises, je typicka drbnuta midnightova argumentacia. to je akoby ja napisem, ze nemam rad vrahov a ty zajebes ze ci som nikdy nezabil muchu. nabuduce sa vzdelavaj a prestan sa spravat alibisticky
@superpaniss nezaujimaju ma reci prefetovanej kurvy, dufam len, ze ty a tebe podobni skapu co najskor. fetakov ja bijem.
@h8u ty ma taguj ked mi nieco chces. nic v zlom, ale v tomto si typicka troska, cize tiez sa o drogach s tebou bavit nema zmysel, sak mi vieme svoje, vsakze
@idiotproof 16351x som si tu uz priznal chybu, cize nepis, ked ma nepoznas. ale chapem, ze ked ti dosli argumenty a nechces byt za hlupu, skusas aspon ohovaranie
@antifunebracka Nechcem byť debil, ale nezdá sa ti, že sa s každým hádaš? Myslíš, že stále to je iba v nás. Neje to len jeden človek, ktorý ma opačný názor ako ty ale je ich kopa. Takže nieje asi chyba v nás?
svoju skúsenosť mám... ale chvalabohu som si dokázala povedať stop
neodsudzujem za to ľudí, ale chápem.. ale zas som názoru, že už tí "riadne" drogovo závislí, si za to môžu sami... aj ja som si za to mohla sama...a je to len ich voľba, že v tom pokračujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
fajčiť sa pokúšam prestať vždy, pitie mám občas po blbej noci a ťažkom ráne úmysel obmedziť, a nemám v úmysle byť na ešte niečom závislá, čiže takému sa vyhýbam.
svojim sposobom ma to laka, ale ja som chudobna a viem ze keby raz zacnem aj s hocicim najmensim niecim, uz by som sa z toho von nedostala
a prestať no až by som kvôli tomu začal fakovať kamarátov a dalšie veci asi by bol čas...ale tak mal som pár pauz mesačných od weedu a bolo to v pohode dokonca jedna sa pretiahla na dva mesiace uplne som zabudol ale však to asi aj zbytočne píšem kedže je všeobecne dokázané a vedecky podložené že thc moc závislosť nevyvoláva
ešte tu chýba nejaký národne cítiaci antižidovský rockefeller čo nám tu všetkým vynadá do feťákov
Debilné 15-ročné decko. A je mi fakt ľúto, že nie je jediná. A že to 99% z nich robí len kvôli tomu, že si myslia, že je to zaujímavé
Čiže nie, nechcem nikdy nič vyskúšať. Nemám to strašne rada, ale veď nech si robí každý čo chce.
(K tým starším radšej písať, tí by podľa mňa už mali mať dosť rozumu na to, aby toto nerobili)
@ress ty si fakt myslis ze 99ercent to robi kvoli tomu aby boli zaujimavy? ..to si fakt na omyle
pre mna su drogy aj tabletky takze aj to celkom aj sedi
@salkoo haha však piješ jak dúha
Potom mi pár ľudí natĺklo rozum do hlavy a už nechcem nič, aj keď dal by som si, ale nechcem, lebo riskujem, že znova stratím všetky moje životné priority.
a sorry, ale ja už som sa nejako prediskutoval
čiže pasívne a nechcene
2. Dve kávové lyžičky čistého kofeínu alebo čistého nikotínu človeka zabijú tým že spôsobia infarkt.
3. Existuje termín "hyperoxidácia", prekysličenie, v podstate otrava kyslíkom, tiež smrteľná.
4. Rovnako ako horeuvedené veci, a rovnako ako čokoľvek, drogy sú len nástroj. To či sa použijú bezpečne alebo nebezpečne, či na "dobré" alebo "zlé" účely, už je na človeku samotnom.
5. Existuje regulérna teória o tom že počiatky jazyka vznikli vďaka synestéze spôsobenej halucinogénnymi hubami - v dobách keď bol ešte človek na hranici vo svorkách žijúceho zvieraťa, niektoré svorky putovali spolu so stádami byvolov/kráv/podobných zvierat, aby mali permanentne zabezpečenú potravu. Vo výkaloch týchto zvierat rady rástli halucinogénne huby podobné lysohlávkam. Podľa tejto teórie ich ľudia z nejakého dôvodu ochutnali, a vďaka tomu zažili silnú synestézu, tzn. stav prenosu zmyslov - počuješ farby, vidíš zvuky, atď. Keď sa spamätali zo stavu a z tohto šoku, tak si (aj) vďaka tomu uvedomili, že je vlastne možné vyjadriť vizuálny vnem zvukom, a tým pádom teoreticky čokoľvek zvukom. Začal vznikať prvý skutočne štruktúrovaný jazyk.
Podľa mňa pri správnom použití sú to nesmierne inšpiratívne látky, menia spôsob vnímania a tým umožňujú človeku skúmať vnímanie samotné, ako funguje, jeho obmedzenia, atď. Okrem toho vedia byť dosť inšpiratívne vďaka tomu že vytvárajú myšlienkové prepojenia ktoré by za normálneho stavu nevznikli.
@majo16 - nie, vo všeobecnosti je definícia výrazu "droga" skôr v zmysle "substancia ovplyvňujúca chemické procesy prebiehajúce v tele" - na základe tejto definície je ibuprofen rovnako droga ako alkohol, nikotín, káva alebo heroín. Okrem iného ide tiež o množstvo - vypi v priebehu dvoch hodín desať káv a potom mi skús tvrdiť že to nijak neovplyvnilo tvoju psychiku.
Čo sa týka návykovosti: marihuana je klasifikovaná ako droga a nie je návyková fyzicky, len psychicky (tzn. nič ťa nenúti dať si znova okrem toho že chceš lebo to bolo príjemné). LSD takisto nie je fyzicky návykové a o psychickej návykovosti nič neviem, ale predpokladám že ak máš prvý trip zlý, tak sa do ďalšieho príliš hrnúť nebudeš.
metadon je droga ktorá sa používa pri odvykacej liečbe od heroínu, má rovnaké účinky, až na to že škodlivejšie vedľajšie, ale má tú výhodu že takisto nie je fyzicky návyková.
metán je svojim spôsobom tiež droga (spôsobuje eufóriu a záchvaty smiechu), ale pokiaľ viem nie je návykový ani fyzicky ani psychicky.
@roman103 - čo ma k tomu priviedlo: zvedavosť, nevedel som si predstaviť čo to znamená "mať zmenený stav vedomia/vnímania", keďže logicky pokiaľ niečo také človek neskúsi, tak si to predstaviť nevie. čo všetko som skúsil? alkohol a trávu. skúšal som prestať? myslím že som sa zatiaľ nedostal do stavu kedy by som mal šancu "skúšať prestať", keďže nie som v stave závislosti, keď si odmyslíme nikotín.
s cigaretami som začal zo zvedavosti "čo na tom ľudia vidia". svojim spôsobom som pochopil a zatiaľ prestať nechcem.
chcel by som ešte niekedy vyskúšať lysohlávky a/alebo LSD, lebo si stále neviem predstaviť aké to je mať regulérne halucinácie, tzn. predstavy neodlíšiteľné od reality, plus som zvedavý na synestézu, deformáciu vnímania priestoru a tak. deformáciu vnímania času už poznám, a je veľmi zaujímavá.
všeobecne ma k tomu všetkému vedie len veľká zvedavosť, nepoznám iný spôsob ako byť schopný preskúmať poriadne čo to znamená "vnímanie", ako funguje a ako ovplyvňuje moje myšlienkové pochody, pokiaľ jediné ktoré poznám je to štandardné. Rovnako tak neviem o žiadnom inom spôsobe ako zistiť kde sú jeho hranice a čoho všetkého je schopné.
(Čiže vo všeobecnosti ma ani tak nezaujímajú drogy ktoré "len" spôsobujú nejaké pocity, ale hlavne tie klasifikovateľné ako "psychotropné".)
ja som si už pred pár rokmi vytvorila hranicu za ktorú nepôjdem, proste zoznam látok ktoré RAZ chcem vyskúšať a keď tak premýšlam, všetky sa mi už podarili.. a prekvapivo nie som žiadny feťák, skúsila som, som z toho šťastná, že som mohla zažiť také neopísateľné pocity a viac nepotrebujem (netýka sa určitých dvoch, ktoré som si už na začiatku povolila viackrát, s limitom max. raz za tri mesiace)..a nemyslím si, že by na tom bolo čokolvek zlé, ak to má človek takto pod kontrolou.. ak to niekto vyslovene odmieta je to jeho vec, ale ja by som určite nechcela zomrieť s tým, že som nezažila tieto pocity, aj keď som mohla
a samozrejme predtým, než si niečo dám si o tom veľa prečítam atď., nech presne viem do čoho idem
a keby mi tu chcel niekto písať aká som hrozná, dekadentná, nezodpovedná a neviemčo tak kľudne môže, ale neodpoviem mu, pretože sa mi fakt nechce niekoho presviedčať prečo si myslím, že to je dobre a ani sa s nikým hádať, ja robím to, čo mňa robí šťastnou a tak by to, myslím, malo byť
(najlepší je herák)
(akože Karol to nemyslím nejako zle, to je proste fakt poznám kopu takých ľudí a neni im rady ani pomoci, skôr ich úprimne ľutujem aj s ich zadubenosťou, a to vôbec nehovorím len tuto o drogách ale ÚPLNE o všetkom, takže dopredu dievčatá varujem, že to nemá zmysel)
tak to ťa teda veľmi, veľmi hlboko uctievam... hlavne kvôli tej sebadisciplíne a poctivému, neustálemu odopieraniu si a stráženiu sa, ktoré si to určite každodenne permanentne vyžaduje...
Tráva, furt. Nie furt, to by som klamala. Ale je to môj favorit. Som zastanca toho, že to droga nie je. Preto to požívam.
@midnight ano, predstav si, ze som v zivote nevypil kavu ani pivo. to ostatne, co tu pises, je typicka drbnuta midnightova argumentacia. to je akoby ja napisem, ze nemam rad vrahov a ty zajebes ze ci som nikdy nezabil muchu. nabuduce sa vzdelavaj a prestan sa spravat alibisticky
@superpaniss nezaujimaju ma reci prefetovanej kurvy, dufam len, ze ty a tebe podobni skapu co najskor. fetakov ja bijem.
@h8u ty ma taguj ked mi nieco chces. nic v zlom, ale v tomto si typicka troska, cize tiez sa o drogach s tebou bavit nema zmysel, sak mi vieme svoje, vsakze
@idiotproof 16351x som si tu uz priznal chybu, cize nepis, ked ma nepoznas. ale chapem, ze ked ti dosli argumenty a nechces byt za hlupu, skusas aspon ohovaranie
ohovaranie sa deje za chrbtom daneho cloveka.. ty to mas tu, na ociach.
@derimax3 prepac, ale podla mna je uchylne, aby bol slusny clovek vysmiaty za to, ze neberie drogy. to uz kde sme?!
4 roky som fajčil, už som prestal.
Nepijem skoro vôbec. asi tak 3-4 krát za rok.
Nemám rád kadejakých sídliskových ´´trávičkárov´´ a podobných.
Vo vchode býva feťák a díler drog, a pri pohľade na každého z nich ktorí ku nemu chodia mi je zle.
Zober loptu nie drogy
neodsudzujem za to ľudí, ale chápem.. ale zas som názoru, že už tí "riadne" drogovo závislí, si za to môžu sami... aj ja som si za to mohla sama...a je to len ich voľba, že v tom pokračujú...